Degenerantský senát 28 Co

v podání Mgr. Michael Nippert, JUDr. Ivana Hesová a Mgr. Alena Bílková dnes předvedl jak se po bolševicku vypořádat s odškodněním. Dotěrných. 

Jednalo se o odvolání proti rozsudku OS P- 2 z 10. ledna t.r. (Lucie Kuchaříková), kde se "řešilo" odškodné pro naše odbory - Spravedlnost - za bezdůvodné trestní stíhání ve Svitavách v předloňském roce. 

Co dostanete za soudní poplatek ? (k213.cz) 

Člověk jenom žasne, co ta hovada dokáží vymyslet a vyrukovat s tím na veřejnost. 

Pár perliček stojí za zmínění. 

Tak třeba naše odborové sdružení prý zastupuje u soudů své členy "v rozporu se svou definicí". Připomenu jen, že definovaným posláním tohoto odborového sdružení je ochrana oprávněných zájmů svých členů v oblasti sociální a právní. 

Do toho jistě spadá i zastoupení při VŠECH  typech a druzích úředního jednání, tedy i jednání soudního. 

Blbce z OS P - 2, která zjevně ani nevěděla, že odborové sdružení může zastupovat své členy před soudem (a to měla věc takového sdružení soudit !!!) to dodnes nedocvaklo, a právní géniové z tohoto degenerantského senátu to po ní klidně zopakovali. 

Dále jsme se dozvěděli, že prý funkce obecného zmocněnce je funkcí čestnou, bez nároku na odměnu... A to jako řekl kdo ? Kde ? Kdy ? 

Tahla prasata si osobují právo určovat plat či odměnu cizím lidem za to, že ti odvedli sice perfektní, ale ve světle spravedlnosti i nadbytečnou práci, které by nebylo vůbec třeba, pokud by státní orgány - zde státní zastupitelství - fungovalo řádně a nezaměstnávalo zakomplexované blbky, jež mají zásadní problémy s otevřením a vyzvednutím datové schránky - aby následně neměly žádný problém se zahájením naprosto bezdůvodného trestního stíhání. 

Újma předsedy sdružení prý není újmou sdružení... 

No, vzhledem k tomu, že předseda sdružení zastupuje sdružení v období mezi valnými hromadami navenek naprosto ve všem, tak podobný nesmysl může vypustit jen právní, ale i lidský nýmand - protože bez předsedy je sdružení naprosto ochromeno, nečinné a neakceschopné - a - samozřejmě, že újma předsedy je újmou celého sdružení, a zvlášť v tomto případě, kdy předseda utrpěl újmu (sám byl bezdůvodně trestně stíhán) právě v  přímé souvislosti s činností sdružení, kterou byl pověřen. 

Předem rozhodnutý degenerantský senát Městského soudu nemohlo od jeho předem připraveného rozsudku odchýlit vůbec nic, jinde zcela zásadního, jako třeba že vůbec neproběhlo dokazování před soudem 1. stupně, tedy pro právně vzdělané lidi poměrně zcela zásadní okolnost, bohatě postačující k vrácení věci soudu 1. stupně. 

Abych to shrnul : 

Soud nezajímaly náklady, které jsme v souvislosti s bezdůvodným trestním stíháním utrpěli. Neprovedl k nim žádné důkazy, proč taky, když byl předem rozhodnut prostě žádné náklady nepřiznat. 

Soud nezajímala omluva. Prostě se omlouvat nebude. Prý stačí konstatování, že nás trestní stíhání "zasáhlo". 

POZOR  !!! Tohle je docela důležitý NÁVOD, který doporučuji užívat napříště ve všem a všude, kde budete naopak Vy stíháni za porušení cizích práv, zejména v přestupkových řízeních. 

S odvoláním na tyto degenerantské jedince z MS můžete už napříště s klidem prohlásit - když už Vás tedy z něčeho usvědčí, nebo Vám něco prokáží, případně se sami přiznáte nebo to nebudete popírat - že sice uznáváte, že  Váš postup poškozeného "nějak zasáhl" - ale že to je taky všechno, co jste ochotni s tím dělat - a ať se s tím všichni smíří. 

Ergo : ŽÁDNÉ OMLUVY, ŽÁDNÁ ODŠKODNĚNÍ, ŽÁDNÉ NÁHRADY NÁKLADŮ - prostě VŮBEC  NIC !!! 

Protože takhle - geniálně - rozhodují soudy, konkrétně Městský soud v Praze, za situace, kdy o poškození dobrého jména a způsobené škodě nejsou vůbec žádné pochybnosti - a MSp - garant spravedlnosti - má ještě ke všemu tomu tu neskutečnou drzost, že chce "náklady odvolacího řízení" - tedy asi lístek na tramvaj za cestu přes dvě stanice, od MSp., k Městskému soudu... A SOUDY  tady udávají tón, co je spravedlivé a co ne, jsou zodpovědné za výklad práva, i za výklad dobrých mravů - takže pokud tohle je oficiální výklad práva, spravedlnosti a dobrých mravů - tak se ho prostě držte, až po Vás někdo bude něco chtít, především pokud se bude jednat o "poškozené" z řad státních nebo městských "orgánů". 

 A tam spadají všichni fízli, soudci, celá justice a všechny složky MV, celý ansámbl Městských úřadů a Úřadů práce. Podle toho se k nim chovejte. Máte to nyní posvěceno - hlavním soudem v hlavním městě.

Ať si taky užijí a vychutnají - tahle prasata - vlastní medicínu. 

Shrnuto : OMLUVU  za trestní stíhání - namísto automatické - nedostaneme ŽÁDNOU. 

NÁHRADU ŠKODY  - na kterou máme zákonný nárok - nedostaneme ŽÁDNOU . 

I tu směšnou, co nám přiznala ta potrhlá Kuchaříková - máme zase vrátit, na prý "náklady" mafiánského Blažkova MSp. 

NÁHRADU NEMAJETKOVÉ ÚJMY - ZA POŠKOZENÍ DOBRÉ POVĚSTI  (o které mimochodem neměl ani tento potrhlý senát žádných pochyb, stejně jako o tom, že byla trestním stíháním vážně poškozena) nedostaneme samozřejmě ŽÁDNOU -  jak bychom taky mohli, když platí předchozí dva body, že ? 

Dobrá pověst - podle těchto právních vyvrhelů - nic nestojí, lze po ní šlapat, kdy se Vám zlíbí, a to zcela beztrestně. 

Jo, abych nezapomněl : Dobrou pověst - jsme si prý poškodili sami, tím, že jsme psali na našich stránkách o tom, že nás nějaká pizda ze Svitav bezdůvodně trestně stíhá. Prý jsme o tom měli mlčet, tak by se to nikdo nedozvěděl - a za naše stránky a řeči našich členů - prý stát nenese žádnou odpovědnost. 

Ještě aby ji tak nesl, že ?!!! 

MYSLETE NA TO, AŽ S NIMI BUDETE MLUVIT !! Jsou totiž nyní  POVINNI si všechno nechat líbit, NA NIC NEMAJÍ NÁROK,  maximálně na konstatování, že jste je "zasáhli". To ale vy jistě většinou rádi, že ? 

A že jsme je "zasáhli", k tomu se rádi - a hrdě přiznáme. 

Takže - do toho !! Návod nám dali sami. 

Urážet a nadávat jim můžete, jak chcete, to nic nestojí, můžete je ostouzet i veřejně, kde se Vám zlíbí a kdy Vás to napadne, pravdivě i nepravdivě, všechno je dovoleno. Ba, posvěceno - tím nejspravedlivějším ze spravedlivých, hlavním soudem v hlavním městě. 

Ostatně, k prasatům se nikdy jinak než prasácky chovat nemůžete, ona by tomu totiž jinak ani nerozuměla. 

_________________________

_________________________

 

 Alois Hlásenský 24. 4. 2024 Městský soud Praha - odškodnění za trestní stíhání (youtube.com)

 

 

Alois Hlásenský 24. 4. 2024 Městský soud Praha - odškodnění za trestní stíhání | By Alois HlásenskýFacebook

 

 

_______________________________

_______________________________