Makepeacová z Nymburka

"vyšetřila" podvod při vyznačení právní moci. Očekávatelným způsobem : Nic se nestalo, nikdo nic nespáchal, nikdo mě nechtěl poškodit. Pak - jak to, že poškozen jsem ? 

A jak to, že u toho stáli dva právníci - a nikdo z nich "nevěděl", že bez vyřízení odvolání nemůže dokument nabýt právní moci ???  K čemu ty školy mají ? A zač stojí ?? 

Shrňme to : Za pár mailů, jejichž autor je dodnes nejasný a za pár dopisů - se mnou zabývají dnes už desítky policajtů. Na zhruba pěti místech. Zatímco jasný podvod s vyznačením právní moci, zřejmý na první pohled - nestačí ani na přestupek, protože "nikdo nepochybil, nic se nestalo". A blbost je údajně omluvitelná. 

Pokud tak ovšem někdo jedná i přes výzvu, aby toho rychle zanechal, že porušuje zákon - a stejně pokračuje - tak to už na blbost nelze svést. To už je cílené a vědomé protiprávní jednání, a to je u nás - alespoň oficiálně - trestné. 

Pokud ho někdo cíleně kryje, dopouští se trestné činnosti jakbysmet. 

Kdybych to samé udělal já - tedy že bych si svévolně vyznačil na úředním dokumentu falešnou právní moc a šel s ní něco vyřizovat - tak se vsadím, že budu v base natotata. A nejspíš dost na dlouho. 

Protože to spáchala pizda z MÚ, krytá tajemníkem - tak je najednou justice zcela benevolentní a jindy přísné zákony jdou naráz zcela stranou. 

Z textu možná zaujme ještě pár postřehů : "Krajský úřad samostatně vedl odvolací řízení" - chce asi říci, že si dovolil se nezeptat v Nymburce, kdy a jaké rozhodnutí smí vydat. 

 A pak ještě "úředníci oprávněně považovali předmětná rozhodnutí za pravomocná..." Oprávněně - když si předtím sami vyznačili doložku právní moci, že ? 

Asi jakobych někoho já zastřelil, s tím, že bych si současně na něj sám vydal zatykač - a tvrdil, že se dotyčný snažil uniknout a nerespektoval výstražnou střelbu. Takže byl zastřelen - jak jinak - naprosto "oprávněně". 

 

 

_______________

 

 

________

_______________________

_______________________

 

 

 

_____________

 

___________________________

___________________________

 

 Dement Friendly Area v Nymburce - článek o návštěvě tajemníka MÚ a právníka Malovce, St, 20.3. 2024 

 

MÚ NB : Dement Friendly Area, co (k213.cz)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

___________________________

___________________________