Za tupost JE proč se stydět

Stejně jako za úmyslné překrucování práva, natož pak úmyslně křivý rozsudek.

Bohužel - všechno toto dohromady a v koncentrované podobě můžete slyšet z následujícího záznamu senátu 14 Co Městského soudu v Praze, který měl posuzovat odvolání ve věci odškodného za zjevně nezákonný zatykač vydaný v říjnu 2012 justičním psychopatem Bláznou z Míčánek.

 

Je jistě trpce tragikomický pohled na soudkyni, která nejprve doslova ocituje znění trestního řádu (tedy že soudce vydá na obžalovaného zatykač, pokud se tento nedostaví k soudu nebo ho nelze obeslat, ani předvést), ze spisu je na první pohled patrno, že nic z toho splněno nebylo - tedy psychopat Blázna se prokazatelně vůbec o žádný kontakt nepokusil, a to ani telefonicky, ani poštou, ani nijak jinak (třeba mailem, třeba přes právního zástupce, třeba přes soudního doručovatele - prostě - NIJAK) -  soud  (tenhle, odškodňovací) má přesto za to, že zákonu bylo učiněno zadost a ZATYKAČ BYL VYDÁN PLNĚ V SOULADU S TRESTNÍM ŘÁDEM. 

Přesně tohle je něco, co lze označit za vědomé rozhodnutí v rozporu s důkazním řízením, mimochodem, pokud jde o Bláznovy procesy se mnou, tak již tradičně zcela typické, totéž přece dělal i Vrba ještě v řízení trestním (krom Blázny samotného) - tedy že důkazní řízení jednoznačně prokázalo nevinu obžalovaného - a naopak vinu mnoha svědků, především z řad Justiční stráže - a stejně byl, vzdor tomu všemu, i početné přítomné veřejnosti, která se jen těžko probírala z šoku, jenž tam zažila - odsouzen obžalovaný, tedy v rozporu se vším, co mohlo přicházet v úvahu - důkazní řízení, trestní řád i trestní zákoník.

Stejnou naprogramovanou tupost nyní předvedl tento - civilní - senát MS v Praze, na němž je zajímavé jistě hlavně to, že  ŽÁDNOU Z JEHO ČLENEK JSEM DOSUD NEZNAL, což je mimochodem na městském soudě docela výjimka, a tudíž ani nemohly mít  OSOBNÍ  zájem mi škodit.

Jak se ukazuje - je to jedno, škodí programově všichni, zjevně podle jednotného scénáře a vyloučení Městského soudu v Praze jako celku už před osmi lety, v r. 2008, pro podjatost ze všech mých kauz, zjevně nebylo ani samoúčelné, ani přehnané opatření.

Závěrečné konstatování o nákladech řízení a údajné povinnosti soudu je naúčtovat i bez žádosti (nezúčastněné) protistrany je pak ilustrací hlouposti a neschopnosti vykládat zákony a usnesení soudů vyšších stupňů takového charakteru, že je v podstatě zesměšním soudu jako celku a jeho jednotlivých členek pak obzvláště. Je to hloupost, za jakou by se styděl už přemýšlivý student prvního semestru práv a výmluvně ilustruje jedině to, kdo všechno u nás může soudit, zejména pak na Městském soudě v Praze.

 

Záznam jako celek lze pak jednoznačně použít jako výmluvný důkaz o tom, že věci odškodného za škody způsobené justicí v žádném případě nemohou soudit zase soudci a že minimálně tady je akutní nezbytností zavedení občanských soudních porot - čím dříve a rychleji, tím lépe, neboť včera bylo pozdě.

Současné soudní senáty odvolacích soudů, krom toho, že dělají samy sobě a své profesi neskutečnou ostudu ( k níž už zřejmě otupěly natolik, že si ani nejsou schopny si ji uvědomit) jsou jen neuvěřitelně drahým a naprosto zbytečným divadlem na účet daňových poplatníků, šířícím a potvrzujícím všeobecné povědomí o totálním úpadku a nezměrné bídě intelektu postkomunistické české justice, postavené beze změny na předchozích bolševických kádrech (a dnes zejména jejich dětičkách).

A abychom nepřipravili autorky následujícího blábolu o jejich nezadatelná autorská práva, tak je zde uvádíme v plném a nezměněném znění :

Senát 14 Co MS v Praze (anebo kterýkoliv jiný, protože to si vůbec nevyberete) : JUDr. Jana Šrédlová

                                                                                                                          JUDr. Iva Suneghová a

                                                                                                                           Mgr. Monika Tupá   (jedná se skutečně o jméno, nikoliv o vypozorovanou typickou vlastnost)

Ano, dámy, JE SE ZA CO STYDĚT. Já osobně bych to vaše svinstvo, kde se neskutečně ztrapňujete před veřejností především vy samy, odmítnul dělat i za půl milionu měsíčně. Protože profesní i lidskou čest má každý jen jednu. A ta vaše je na prodej opravdu - za hubičku.

Prostě - Bláznu nedáme, stůj co stůj (protože příště by někdo mohl dát v šanc nás) - můžete si o nás myslet, co chcete, stejně nás odvolat nemůžete.  

Aspoň takhle se na to všichni soudci zatím oficiálně dívají a k tomu se staví.

___________________

ZÁZNAM  odvolacího jednání ve věci odškodného za Bláznou bezdůvodně vydaný zatykač z října 2012 :

https://youtu.be/O2tZ4spagDs

__________________