Pokrytectví politiků nemůže zakrýt skutečný stav opatrovnické justice

Desítky lidí se dnes na naši redakci obracely s odkazem na článek v Právu, že údajně 250 rodičů marně bojuje o svoje děti, a co prý si o tom myslíme...

Co si o tom myslíme ?

 

 

Že se někdo asi špatně podíval do kalendáře - a stejně jako dnešní ryze jarní počasí - i on si spletl zhruba o 5 neděl roční dobu.

Podobné vtipy se totiž obvykle publikují až na Apríla.

250 rodičů, kteří marně bojují o své děti, známe osobně my sami - takže ve skutečnosti, už vzhledem k totální informační blokádě, kterou oficiální mainstream na toto téma - a zejména směrem k našim stránkám a našemu sdružení - praktikuje, jich musí minimálně 100x tolik. A spíš ještě mnohem víc...

 

Ale hlavně : My nejsme ti správní adresáti těchto dotazů. My stav naší justice dobře známe a denně dokumentujeme na těchto stránkách.

Jeden z nejsprávnějších adresátů sedí bezesporu na Hradě, další jste mohli najít v nedávném protestním průvodu proti praktikám Barnevernu. Všichni, kteří protestují proti praktikám norského státu, si zapomněli zamést před vlastním prahem a nejprve uklidit tuny vlastního, mnohem horšího svinstva, za které navíc - na rozdíl od Bernevernu - nesou osobní politickou odpovědnost.

Hradní opilec spolu s pány europoslanci, kteří se přišli zviditelnit do laciného protestu proti řádně odůvodněným zvyklostem ve vzdálené zemi, jejímiž poslanci či prezidenty rozhodně nejsou, jsou ti nejsprávnější, kteří by měli vysvětlit, proč protestují proti odůvodněnému a podloženému skutku orgánů cizího státu, zatímco před každodenní naprosto bezbřehou zvůlí vlastních státních orgánů strkají hlavy svorně do písku a tváří se, jakoby neexistovala.

 

 http://www.novinky.cz/domaci/395473-pres-250-ceskych-rodicu-marne-bojuje-o-sve-deti.html

 

Věříme - spolu s vámi -, že všichni ti čeští politici, kteří tak hlasitě a lacině brojili proti Barnevernu a jeho skutkům v případě dětí Michalákových, pošlou - jako malou omluvu vám všem, kteří zvůlí českých státních orgánů denně trpíte - jeden svůj měsíční plat na podporu jediného sdružení, které této zvůli vyhlásilo již před lety nekompromisní boj bez ohledu na jeho cenu, na délku trvání a případné oběti, totiž sdružení K 213.

 

__________________

 

__________________