Nevolte je !!!

Levicoví populisté - a jistě nepřekvapí, že je najdeme především v antidemokratických stranách, tíhnoucích (často tradičně) k totalitě - navrhli ještě další rozšíření zabavování řidičáků za "neplacení výživného" - namísto např. povinného prosazení střídavé péče, když už chtějí fušovat do justice, které zjevně nerozumí ani za mák.

 

Nemají nejmenší představu o tom, jaká zvěrstva páchá justice na rodičích, a především milujících otcích už v současnosti, a hodlají tento teror ještě rozšířit a zesílit.

Otevřeně říkají, že je nezajímá, že chcete - a nemůžete - děti vychovávat - hlavně, že na ně platíte, a pokud neplatíte - často naprosto nesmyslné a nereálné - částky výživného, hodlají vám znemožnit i základní obživu a všem, kdo žijí mimo dosah MHD, vlastně už i holý život.

Je to teror nemající obdoby ani za fašistické okupace.

Je na to jediná - pádná - odpověď.

 

Tato TUPÁ asociální LEVICOVÁ PRASATA PROSTĚ NEVOLTE !! A nejen ty, kdo to navrhli, ale celé jejich strany, které to trpí a mlčky s tím souhlasí. Jistě nepřekvapí, že je to hlavně KSČM, socani, estébácko-fašistické hnutí ANO - a pak to exekutorské prase Blažek z Brna, který z toho vytříská miliardy.

Říkají tím otevřeně : Výchova dětí nás nezajímá, hovno o ní víme, a ani se to nehodláme pracně učit, základní lidská čest a důstojnost nás nezajímají taky - a pokud si myslíme, že nám to v nadcházejícím volebním roce přihodí pár hlasů asociálních a flákajících se nanynek, čumících celé dny do televizorů a baštících naše volební kecy, tak to klidně uděláme.

Až vám pak seberou řidičáky, běžte za Blažkem, ať vás odveze ráno do práce nebo přes den k doktorovi nebo při nehodě a v ohrožení zdraví do nemocnice.

Dalo by se říci, že v jistých případech - právě kdy jde o vteřiny a auto je zcela nezbytným dopravním prostředkem k záchraně lidských životů - se tato hovada dopouští otevřeně odmítnutí poskytnutí první pomoci a uvržení celých vrstev obyvatelstva do ještě větší bídy a sociální izolace.

Řekněte to všem svým známým, přátelům a příbuzným !!! Ať se jim těch pár asociálních hlasů zlatokopek zatraceně nevyplatí, pokud je ovšem vůbec dostanou.

A vy, co jste je volili dříve, aspoň teď naplno vidíte, co jste byli (nebo ještě jste) za zaslepené, hloupé naivy a trumbery.

Komanči, Úsvit (blbosti) nebo exekutorské prase Blažek z ODS musí pocítit, že jestliže 10 hlasů za tahle zvěrstva získali, tak jich jinde 40 - 50 ztratili !!!

_______________________

 Bič na neplatiče alimentů: Sněmovna podpořila úpravu zabavování řidičáků

http://domaci.eurozpravy.cz/politika/147409-bic-na-neplatice-alimentu-snemovna-podporila-upravu-zabavovani-ridicaku/

_____________________

             

_____________________

 

A hlavně : Nikdy nezapomínejte, že OTEC MÁ DĚTI VYCHOVÁVAT, NE PLATIT VÝŽIVNÉ !!  Natož pak bez sebemenší možnosti do výchovy zasahovat či ji dokonce usměrňovat a řídit.

_____________________