EXE Vrána : Nakonec se porvou mezi sebou ...

Tak zvaní vykonavatelé zákona. Kdo je poznal blíže, viděl, co to je - až na pranepatrné výjimky - za neskutečná prasata.

 

Vydírání bezbranných babiček, které nikomu nic nedlužily, si nikdy nezadalo s metodami gestapa, všechno bylo těmto parchantům, většinou nedoučeným zedníkům, ze kterých se rázem stali přes noc mistři světa a odborníci na všechny druhy práva, dovoleno, nikdo je za nic netrestal, mafián Pospíšil vytvořil kastu zcela beztrestných a nepostižitelných lupičů, která mohla za bílého dne přepadat kohokoliv se jim zlíbilo, a přinejhorším riskovali maximálně to, že po letech někdo konstatoval, že "pochybili" - a nic se nestalo zas.

Upřímně řečeno : Byl právně i lidsky přijatelnější stav předchozí, kdy sice nikdo nic po zlém nevymohl (a aspoň si každý pořádně rozmyslel, komu co půjčuje), ale také nikdo nepřepadal a nevydíral nevinné metodami evidentně převzatými od organizovaného zločinu, kde chybělo už jen přivázání ke stolu nebo k posteli a pálení svíčkou, aby babička nad hrobem vyzradila, kde má své celoživotní úspory (obvykle pár tisícovek, sotva na pohřeb).

Jak říkají zkušenější, na zlu je krásné to, že má v sobě zabudován onen sebezničující prvek. A nakonec pozře toho, kdo ho šířil nejvíc.

Žlab začal vysychat, koláč se scvrknul nebo byl sněden - ale nedoučení zedníci si zvykli na životní styl Rotschildů a Rockefellerů - a nehodlají ho jen tak opustit. A kdo jim ho asi hned tak zajistí, že ?

A tak se nakonec - jak se dalo čekat - pustili sami do sebe.

A konečně máme před očima pravdivý a věrohodný obrázek. "Vykonavatelů spravedlnosti". Bandy násilnických grázlů, která už nemá kde krást ...

Ona pravda vždycky nakonec vyjde najevo.

Stejně tak, jako o justici jako celku. Protože copak by tohle bylo možné, kdyby justici tvořili morálně silní a psychicky odolní a vyspělí jedinci s vysokou kulturní úrovní ?

Tu úroveň právě teď můžeme vidět v přímém přenosu ...

________________________

V budově Exekutorského úřadu Tomáše Vrány zasahovala policie

http://www.denik.cz/z_domova/v-budove-exekutorskeho-uradu-tomase-vrany-zasahuje-policie-20160315-fd6g.html

________________________

 

 Poprvé i ve Zprávách ČT (17.3.) - uzavřený úřad + kontrola z MSp :  

Kde byla až doteď ? To musí pokaždé někdo z úřadu ukrást 3,5 milionu, aby se na MSp probrali a začali dělat, zač je stát dávno a průběžně platí ?!!

 Čas : 12:54

 

http://www.ceskatelevize.cz/ivysilani/1097181328-udalosti/216411000100317/obsah/459600-kontrola-prerovskych-exekutoru

 

http://www.ceskatelevize.cz/ct24/ekonomika/1727478-bankovni-ucty-zablokovany-spor-exekutoru-v-prerove-pokracuje

 

_________________________