KS v Praze : Svérázné názory o personální politice (a nejen o ní)

Jak se správně říká - a denně se přesvědčujeme - ryba smrdí od hlavy. V Nymburce by nemohl sedět takový předseda a nemohli působit takoví soudci, pokud by nadřízení nad nimi nebyli stejní nebo ne o mnoho lepší.

 

Včera přišly - mailem - dvě odpovědi z krajského soudu - od předsedkyně Švehlové a místopředsedy Černeckého - a protože jsme je považovali za neuspokojivé, natáčeli jsme dnes na KS v Praze - dle původního ohlášení - doplnění a naši reakci na ně.

Když bych je stručně shrnul : Celá personální politika soudu je prý tajná - resp. neveřejná - konkrétního jsme se nedozvěděli vůbec nic - a prý nám po tom taky nic není. Protože si to nemyslíme a protože nehodláme mlčky přihlížet, jak justice plnými hrstmi rozhazuje peníze daňových poplatníků, dosazuje si všude - bez jakékoliv kontroly - svoje zjevně neschopné příbuzné a známé - rozhodli jsme se vedení KS upozornit, že najmenovat někoho kamkoliv proti vůli občanské veřejnosti nemůže v demokracii nikdy dlouho vydržet a brzy to přinese své zhoubné výsledky.

_______________

Dnes na KS v Praze :

https://youtu.be/s19LnB21KCA

_______________

Zatím alespoň dopisy z KS - postupně doplníme dnešní reportáže a také zápisy, které jsme na KS v Praze pořídili :

 

View in full screen

 

 Dr. Černecký přišel se zajímavým "nápadem" : Zmaření jednání je vlastně jenom odročení - a za odročení nelze nikoho trestat.

To jen abyste věděli, co máte dělat, až se vám třeba nebude chtít k trestnímu soudu : prostě tam jen nakouknete, řeknete, že se vám to dnes nehodí - a jdete zase pryč. A soud jednání odročí - a to třeba pořád dokola, celý život - než umřete. A tím je trestní stíhání vyřešeno.

A takovýto nevyužitý novátor skutečně působí na KS v Praze coby jeho trestní místopředseda ...

______________________

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

_____________________

 

_____________________

             

_____________________

_____________________