Pelikán : Neschopnost a pokrytectví přímo v ČT

estébáckého ministra v přímém přenosu :

Pelikán získává, resp. už dávno má, pověst naprosto zbytečného a totálně neschopného ministra, který kdyby nebyl, tak by to nikdo ani nepoznal, natož aby někomu scházel. Což, konečně, platí pro viditelné špičky ANO, dosazené do vlivných státních funkcí, tak nějak obecně.

Sotva by ale někdo mohl najít údernější argumentaci k podpoře výše uvedeného, nežli tu, kterou poskytuje opeřenec sám. A to v přímém televizním přenosu.

Dnes byl hostem ČT 24 (na to kupodivu čas má - na řízení resortu ovšem nikoliv) - a zejména závěr tohoto pořadu - od  zhruba - minuty 23 opravdu stojí za to :

Redaktorka (Zuzana Tvarůžková) se ptá, zda pan ministr souhlasí s promítaným "zákrokem" policie, která napadla a zmasakrovala mladíka v restauraci jenom proto, že u sebe neměl občanský průkaz, resp. ho odmítnul předložit.

Pan ministr s tím sice nesouhlasí (souhlasit už by bylo přeci jen příliš) - ale současně jedním dechem dodává, že se s tím vcelku nic moc dělat nedá, akorát apelovat na policii, aby se prý chovala slušně !!!

Slyšíte dobře.

On - ministr spravedlnosti, zodpovědný za odškodňování pochybení státu, veřejně prohlašuje, že s naprosto bezdůvodným policejním násilím, SE VŮBEC NIC DĚLAT NEDÁ,  maximálně jakýsi morální apel (na zcela amorální lidi).

Pejsáčku, poslouchej dobře, když Ti radí zkušenější, teď Ti zadarmo poradím, CO  SE S TÍM DĚLAT DÁ.

Především Tvoje vlastní ministerstvo pošle oběti zvůle písemnou omluvu, a to ještě dřív, než podá dotyčný žalobu. Současně navrhne i částku odškodnění, aby na policejní zvůli měl dotyčný důvod zapomenout. Tady bych to viděl tak na 10 tisíc.

Současně - si důkladně přehraje dotčený záznam, z něj identifikuje fízly (a vojáky), kteří toho kluka bezdůvodně napadli - a tu částku jim do halíře předepíše k úhradě. S tím, že pokud rychle nezaplatí, podá na ně trestní oznámení pro výtržnictví (napadení na veřejnosti ničím jiným samozřejmě není), a to za zvláště přitěžujících okolností, neboť se ho dopustili při výkonu služby, jejímž smyslem není napadat veřejnost - ale pravý opak.

Pokud tohle udělá (MSp), následně o tom natočí videoklip - a ten umístí na svoje stránky. I bez něj Ti, pejsáčku, garantuju, že to bylo napadení ze strany fízlů na dlouho poslední. Protože zvěst o povinnosti odškodnit oběť zvůle se i sama roznese rychleji než blesk.

Tak přesně  TOHLE  se s tím, pejsáčku, dělat dá. Ba dokonce i má - a je to Tvoje povinnost. Pokud to nevíš, rezignuj na funkci a současně oznam ČAKu, že vystupuješ z advokátní komory, protože jsi takový neskutečný blb, že nevíš, co máš - dokonce jako ministr - dělat s policejní zvůlí, z čehož plyne, že i jako advokát jsi naprostá nula. Bezcenná nicka.

Proto tě tam taky estébák Babiš potřebuje a udržuje. Nicky - to on rád. Ty dobře a dlouho poslouchají. I naprosté nesmysly.

Lepší veřejnou demonstraci blbosti, neschopnosti a zbabělosti jsi ani nemohl předvést - díky za ni. Zvláště pak v předvolebním období.

A z toho plynoucí vzkaz pro občany :

Chcete-li mít tyto neschopné, zbabělé a hloupé tupce, neschopné ochránit dokonce i ty nejzákladnější občanské svobody a práva - volte estébácké hnutí ANO.

A do dvou let vás budou mlátit fízlové na ulicích zcela beztrestně, stejně beztrestně se vám budou kdykoliv vloupávat do domů, tam si brát, co se jim zlíbí - a vy se na to všechno akorát budete mlčky smět koukat.

Když si půjdete někam stěžovat, neschopní a poslušní panáčkující pejsáčkové vám sdělí, že se s tím nedá nic dělat - a že se s tím máte smířit.

Takhle zajišťuje estébácké hnutí vaši bezpečnost, svobody a práva !!

Po estébácku.

 

____________________

http://www.ceskatelevize.cz/porady/10095426857-interview-ct24/216411058040503/

Minuta 23 a dále :

___________________

           

___________________

http://www.ceskatelevize.cz/ct24/domaci/1775641-musime-u-sebe-nosit-obcanky-a-jak-lze-prokazat-totoznost-jinak

___________________