Kašpary si dělejte výhradně ze sebe

Aneb : Herman (prý) nedodržel (Zaorálkovo) slovo.

 Je až neuvěřitelné, jakým seskupením nesvéprávných otroků se ukázala být celá sociální demokracie, její jednotliví členové - a zejména pak ti, co jsou ve vládě (v parlamentu, Senátu) obzvláště dobře vidět.

Zaorálek se nestydí se veřejně rozčilovat, že prý Herman nedodržel - jeho, Zaorálkovo - slovo. O tom, že se nikdo z vlády nesejde s dalajlámou.

Co to je, proboha, za vládu, která se k něčemu takovému dokáže zavázat ???!!!

Že se nebude stýkat s tím a s tím ... Notabene vůči vzdálené komunistické totalitní mocnosti, kromě jiného hrubě porušující základní lidská práva - což se nijak nesnažila skrývat dokonce i v pro ně vzdálené Praze - a její agenti v průběhu návštěvy jejich papaláše útočili na každého (v cizím městě a v cizím, suverenním, státě !!!), kdo měl v ruce jinou než českou nebo čínskou vlajku...

Jaké seskupení polootroků, patolízalů a nesvéprávných ubožáků nám to tady vládne ??

Jaké narušené chcípáčky ta soc. dem. vlastně tady - veřejně a otevřeně -  sdružuje ??

Přiznám se, že ač jsem si nedělal už léta žádné iluze, mnohé jsem si dosud nedokázal prostě představit.

Že nám vládnou dobrovolní lokajové, iniciativní zaprodanci a zrádci v době, kdy se nic zvláštního neděje, kdy jim nic nehrozí - a kdy jim za to ani nic zvláštního nekyne - je prostě naprosto šokující zjištění.

Jak by se tito lokajové asi chovali, kdyby Prahu obsazovaly čínské tanky - tak, jako v srpnu 68 ruské ??!!

Asi jen blázen by věřil tomu, že jako svobodní představitelé suverénního státu.

A tyhle - s prominutím - nesvéprávné debílky - že jsme si dobrovolně zvolili ?? To opravdu nebyl nikdo lepší ??

Nejinteligentnější z nich - Zaorálek - není ani natolik inteligentní, aby si uvědomil, co za ubohosti tady veřejně - a ještě s pohoršením nad někým jiným - šíří, když se rozčiluje, že někdo "nedodržel" - zjevně jeho - "slovo" - o dobrovolném nescházení se s kýmsi - k čemuž se může zavázat opravdu asi jen skutečně nesvéprávný dement či profesní i životní lokaj, který má lokajství vrozeno, nikdy ničím jiným nebyl - a nebude ?!!!

Nedávno jsem byl - v Blansku. I tam, stejně jako v Jičíně a Nymburce - proběhly senátní volby.

Dosavadní senátor - Jozef Regec - je prohrál na celé čáře. V tamních novinách jsem si četl, jaký lempl to prý byl. Nikdo o něm 6 let nic nevěděl, neslyšel, v Senátu prakticky nebyl, když byl, tak spal a nic nedělal - počet vystoupení a aktivit - nejnižší snad z celého Senátu.

Hádejte, z které strany byl ??

No, je to tak jednoduché, že žádné možnosti nedostanete - samozřejmě, že socan.  

Taky volby snadno a suverénně prohrál.

Stejně jako jiný socan - Táborský - na Jičínsku.

Stejně jako jiný socan - Škromach - v Hodoníně.

Posledně jmenovaný odpad měl ještě ten nevkus, že poté, co prohrál volby (nutno dodat, že naprosto zaslouženě - všimněte si, pokud senátor jen trochu za něco stojí, obvykle volby znovu vyhraje, protože má - samozřejmě a přirozeně - ze všech kandidátů nejlepší a nejvyšší šance. Pokud stávající senátor volby nevyhraje, je to vždy jasný indikátor, že byl - slušně řečeno - naprosto na hovno) vylezl za řečnický pult (v Senátu) - a SÁM SOBĚ (!!!)  poděkoval za "odvedenou práci" - asi jen on věděl, jakou...  

Chápete, co za přitroublé, nesvéprávné kretény ta soc. dem. ve skutečnosti sdružuje a co zač je ??

A tyhle blbečky, naprostou zblblé z těch jejich "schůzí" a "kvót pro ženy v politice" a podobných naprostých hovadin, které nikdo příčetný nemůže myslet vážně - necháváme mluvit za sebe, za stát, za republiku ???!!!

Co za národ asi může vyrůst, má-li před očima takovéto hloupé, ubohé, nesvéprávné vzory lokajů a poskoků, lomících se v pase už předem, aniž to často od nich vůbec někdo čeká a vyžaduje ?? A co až skutečně bude ???  

Měli bychom těmto evidentním ubožákům naprosto jasně a nedvojsmyslně sdělit : Kašpary a poskoky si můžete dělat výhradně jen sami ze sebe, a ne z nás, ostatních občanů. Od nás k tomu žádný mandát nemáte a nikdy nedostanete.

A jestli neznáte jiné vzory chování než tyhle - evidentně lokajské a nesvéprávné - tak nemůžete v reprezentaci a zastoupení státu nadále zůstávat - to by vám mělo být naprosto jasné.

Jste případy pro psychology a psychiatry, ti si na vás mohou honit doktoráty - ale ve vedení země nesmíte zůstávat - a je vůbec otázkou, zda jste svéprávní natolik, abyste mohli být alespoň běžnými občany v normálních občanských povoláních a profesích ...

 

_______________________

https://www.novinky.cz/domaci/419041-zaoralek-herman-nedodrzel-slovo-pripadal-jsem-si-jako-kaspar.html

_______________________

https://www.seznam.cz/zpravy/clanek/zaoralek-se-oprel-do-ministra-kultury-odmitam-diktat-pekingu-reaguje-herman-3589

_______________________

                       

_______________________

_______________________