ČB : Čůzy vždy na straně čůzy

Následující článek výstižně popisuje převažující stav opatrovnické justice a chátry, která ji ovládá.

A protože vrána vráně oči nevyklove, jsou justiční čůzy vždy na straně svých kolegyň - tedy jiných čůz, mimo justici.

Kdo si ten článek přečte, snadno tam identifikuje hned několik zcela zásadních vad, řekněme jim ZARÁŽKY (protože člověka se zdravou morálkou to stále ještě nemálo zarazí...), které jsou sice v rozporu s morálkou, ba i se zákonem - ale protože justiční chátra usoudila, že tento stav je ten, co jí plně vyhovuje - tak se stal převládajícím ...

Zarážka první : Matka vypověděla dohodu - a na otce, který měl u sebe dceru, poslala policajty...

Á propós, policajti jsou nesvéprávní debílci, že neví sami, co mají dělat ?? Že je někam pošle nějaká - už na první pohled drzá - čůza, a oni tam slepě jdou a dělají, co si čůza přeje ?? Pokud ano - pak je na to jediná odpověď : Okamžitý vyhazov, testy netesty, můžou běhat jako srnci. Protože i srnec musí mít základní inteligenci, aby se vyhnul nástrahám, a jen rychlý běh mu nestačí. Stejně tak policajt nemůže být jen ten, kdo uběhne stovku pod deset - protože pokud má v hlavě nasráno, tak ať jde dělat raději poslíčka, tam tu rychlost běhu může naplno a bezproblémově uplatnit.

Tedy : Nejen selhání, ale přímo zneužití pravomocí policie - což výmluvně svědčí o jejím stavu. Za přepadnutí otce, který měl u sebe v dobré víře dceru, bych je okamžitě poslal do vazby - aby si to ostatní zatraceně rozmysleli.

Zarážka druhá : Českobudějovický soud ... rozhodl, že otec bude vídat dítě jen na asistovaných setkáváních... 

Připomeňme si předchozí děj : Dohodu porušila MATKA, svévolně ji vypověděla. Ještě neváhala zorganizovat tak stresovou situaci, jakou bezesporu je přepad otce a dcery policajty a její odvlečení k matce. A trestán je - OTEC.  Což je pro ty pizdy samozřejmé a normální, dané a běžné. Čili : Namísto, aby dítě odebrali matce, protože zjevně neskýtá sebemenší záruky mravního vývoje dcery, omezí OTCI  styk, aby jako zvíře pod dozorem trpěl, jak si z něho nějaké potrhlé feministické krávy dělají srandu a sepisují "argumenty" o tom, jak "styk nefunguje" - bodejť by fungoval - asi jakobyste chtěli, aby se někdo pod dozorem třetích osob, notabene protivných babizen, zamiloval - a nakonec je předložily soudu s návrhem na zákaz styku, protože co jiného, když nefunguje, že ??

Tak - pro pozornost : Právní stát bezpečně poznáte podle toho, že až nějaká justiční pizda zase něco podobného "rozhodne", tak ze soudu odejde v želízkách za zneužívání pravomoci - a rovnou do vazby (která je v Českých Budějovicích - naštěstí - hned vedle soudu).

Á propos, mě napadá - že asi proto je hned vedle soudu, že stavitelé předvídali správně, že tu jednou právní stát bude - tak aby to pak neměli soudružky soudkyně tak daleko.  A nevyhazovaly se zbytečně peníze za jejich eskorty.

 Zarážka třetí : Matka s dcerou rozebírá, kdo je a kdo není její otec.

Už jenom tenhle fakt je bohatě dostačující ke změně výchovy - protože to jsou záležitosti, které do dětského světa rozhodně nepatří a dokáží ho zcela zničit. Je to totéž jako když vám někdo před očima zničí dětství. Nevím, proč by ohrožováním mravní výchovy mládeže mělo být jenom osahávání či znásilnění - a proč ne třeba promiskuitní život chlípné matky, která nemůže pak následně vychovat nic jiného - než podobnou dceru. Jestliže na jedné straně stačí k uvěznění i to, že otec koupe dítě a "nevhodně se ho dotýká" - tak proč by nemělo stačit, že zjevná flundra střídá "tatínky" před očima dítěte jak se jí zlíbí a ještě mrzačí dítě povídačkami o tom, kdo je a kdo není jeho tatínkem...  

 

A mohl bych pokračovat.

Ale - zbytečně. I na tomto stručném úryvku je totiž velmi dobře vidět naprosto zásadní selhání dvou základních složek státní moci - totiž soudů a policie. Nutno dodat - že selhání typické, resp. že ti idioti ani jinak postupovat neumí, protože je to nikdo nenaučil. Jinými slovy : Zadarmo drazí.

A to jich ten hňup Babiš chce natahat do aparátu další 4 tisíce ... Takže bude o 4.000 hňupů, terorizujících slušné lidi, více..

Budete se cítit bezpečněji ?? Zejména - pokud žijete s malými dětmi, které vzorně vychováváte ??  

Lepší ukázku toho, kdo tvoří státní aparát a co ten za peníze daňových poplatníků dělá - bychom asi sotva kde našli...  Dodejme, že je to ukázka výmluvně typická a zcela běžná.

https://www.novinky.cz/domaci/423001-detem-rekla-ze-neni-jejich-otec-vyzivne-po-nem-ale-chtela.html

______________________

                 

_____________________

_____________________