JDEME DO TOHO ještě jednou !! V Mostě.

Na základě četných žádostí našich čtenářů a příznivců - a posléze i s nadšeným souhlasem vedení Strany zdravého rozumu, za kterou p. Fiala kandidoval již v říjnu na Nymbursku a Jičínsku - JDEME DO TOHO JEŠTĚ JEDNOU !!      

A sice v opakovaných senátních volbách v Mostě.  

 Naprostá většina volebních specialistů považuje volební výsledek p. Fialy za malý zázrak - na to, že jsou informace o něm do velkých médií přísně cenzurovány, ba vylučovány, na to, že za ním nestála žádná parlamentní strana a na to, že měl prostředky na kampaň jen ty ze sbírek svých čtenářů a sympatizantů...

Když došlo k vyhlášení opakovaných senátních voleb v Mostě, tlak spřízněné veřejnosti na předsedu K 213 ještě zesílil, neboť ta se nehodlala smířit s tím, že s tímto politickým potenciálem a jistou skupinou voličů prakticky po celém státě (neboť jeho program nikdy nebyl vázán na konkrétní region) nebude jeho hlas slyšet v žádné ze zákonodárných komor, neboť v oblasti justice, vězeňství a policie  je jeho  reforma, kterou zde hodlá prosazovat na základě vlastních bohatých zkušeností s těmito složkami a jejich současným stavem, nenahraditelnými a jinak neuskutečnitelnými vizemi.

Přitom bez zdravého fungování právě těchto mocenských složek nemůže demokratický stát nikdy prosperovat, natož dobře a ke spokojenosti svých občanů plně fungovat.

Skupina lidí, která by ráda viděla tyto reformy v praxi, zdá se, roste den ze dne - úměrně nabývání zkušeností s justicí a její současnou praxí.

Dnešního dne navštívili p. Hannig s p. Fialou statutární město Most a na zdejším magistrátě Stranu zdravého rozumu do těchto voleb rovněž řádně zaregistrovali.

Nelze rozhodně přehlédnout, že rychlou registraci p. Fialy umožnila i díky jeho volebnímu výsledku již vrácená senátní kauce z Jičína.

Obracíme se nyní na naše čtenáře a podporovatele - logicky - se žádostí a prosbou o maximální pomoc a podporu, zejména pak u lidí, kteří v dané oblasti - okresu Most - bydlí, mají své známé nebo příbuzné - aby je o této skutečnosti uvědomili a požádali je o součinnost a spolupráci. Ta může mít - jako již v minulosti - mnoho forem a podob - od pomoci při roznosu letáků, přes informování dalších známých a přátel - potenciálních voličů - až po možnosti vyvěšení banerů, plakátů a poutačů na plotech, zdech a veřejných prostranstvích.  

Přiložte s námi ruku k dílu !! Stálo a stojí to za to - a minulá senátní kampaň na Jičínsku a Nymbursku, ač ji p. Fiala absolutně nevyhrál, přinesla nemalé výsledky - v podobě výrazného zvýšení sledovanosti stránek, zvýšení povědomí a respektu k našemu sdružení a jeho cílům - a konečně i v šíření povědomí o tom, že tady problém justice existuje, že ho nikdo neřeší a že v současnosti jediným, kdo rázné a fungující řešení nabízí, je právě sdružení K 213 a jeho předseda - jehož program pro oblast justice Strana zdravého rozumu bezvýhradně převzala a dala mu na starost.

 

 

 _____________________

 Minuta 1:12 - 1:40 - specifikuje nově zaregistrované kandidáty - na celkový počet 9 !!

Dnes zaregistrovaly své kandidáty Strana zdravého rozumu, hnutí ANO a TOP 09. Kdo je již osvědčeným kandidátem Strany zdravého rozumu, není nejmenších pochyb...  

http://www.ceskatelevize.cz/ivysilani/1178166846-zpravy/216411017301212/

 

http://www.ceskenoviny.cz/zpravy/do-voleb-jde-na-mostecku-nove-top-09-dernerova-pod-jinou-stranou/1426393

____________________

                   

____________________

____________________