NEPŘEHLÉDNĚTE !! Reportéři - a KSZ

V závalu jiných informací a událostí vřele doporučuji : NEPŘEHLÉDNĚTE poslední díl Reportérů ČT - a to hlavně jeho poslední část : O ukradeném letadle. 

Protože to je - o státním zastupitelství. 

 

 

 Samozřejmě, že je zajímavá i první část - o agentu Burešovi - a jenom detailně specifikuje, co tyto stránky tvrdí dávno : Že je to komunistický agent a vždycky byl, bezskrupulozní grázl schopný všeho - s jedinou výjimkou : Čestného a rovného jednání. To skutečně neví, co to je - a nic mu to neříká. 

Nepřehlédněte ale ani poslední reportáž, která - řekl bych - je ještě důležitější, ač tak na první pohled nevypadá. 

Jedná se totiž o ukradené letadlo - do Mongolska. 

Mluví tam bývalí vyšetřovatelé - oba chtěli zahájit trestní stíhání konkrétní osoby - a oba tak nikdy neučinili - protože jim to bylo "nedoporučeno". 

A - kým ?? Tehdejším krajským státním zástupcem Zbyňkem Žďárským, který - a to si zvláště bedlivě povšimněte - v zápětí šel rovnou na NSZ, tedy na Nejvyšší státní zastupitelství (pro urychlení : čas - 6:20 - a dále). 

To aby bylo všem jasno, co to NSZ vlastně je : Ústředí lupičské bandy, která kryje - nebo přímo organizuje - tu nejhorší a nejrozsáhlejší trestnou činnost, jakou krádež letadla (byť relativně malého) bezesporu je. 

Co pak chcete po OSZ nebo KSZ, co pak chcete po Bradáčové - a lidi, kteří v ní vidí nějakou "spravedlivou spasitelku", jsou tak na zbavení svéprávnosti. 

A ještě jednu věc nepřehlédněte ! Totiž to, KDE se to všechno odehrává. 

Kde ? V Přerově ! A v Olomouci. A kdo má sídlo v Přerově ? 

Největší a nejhorší exekutorský grázl, bývalý Vrána, dnes Jícha, což je v bleděmodrém totéž. A víte, proč to tam je a proč je možné, aby takto fungoval (tedy jako mohutná, organizovaná a státem krytá loupeživá banda) ?? 

Protože "někdo" doslova topí stovky naprosto odůvodněných a podložených trestních oznámení na tuto loupežnickou pakáž, oznámení, podle kterých by každý jiný dávno seděl v base minimálně na 10 let. 

A kdo je tak asi může topit, že ? - když vyšetřování trestné činnosti spadá nejprve pod státní zastupitelství, zde to v Přerově - a s odvoláním (či stížností) do Olomouce. 

Kdyby tam nezavírali nad loupeživými přepady Vrány, a později Jíchy, obě oči, tenhle "exekutorský úřad" by dávno přestal existovat. A že to není zadarmo - to si pište !! A o jaké peníze asi jde, to nám výmluvně sdělil jeden z exekutorských pomocníků, bývalý kulisák z olomouckého divadla, který si za 10 let u Vrány "poctivě vydělal" - prý díky geniální smlouvě, kterou s ním měl - 100 milionů korun !!! 

Stačí pouhopouhý desáteček, aby příslušní státní zástupci "neviděli a neslyšeli". Jak nám také denně předvádějí. 

A TOHLE je jen další třešnička na dort. 

 

 www.ceskatelevize.cz/porady/1142743803-reporteri-ct/218452801240007/video/601758

____________________

____________________