Zpověď sobky

Vlastně by to ještě mohlo patřit k předchozímu článku, o zdegenerované mladé generaci. Protože tohle je další, naprosto jasný důkaz. 

 Důkaz toho, kam vede feminismus a přitroublé ženské časopisy, co se v podstatě staví proti přírodě. 

Každý, kdo tak činí, špatně skončí, ať už to dělá v jakémkoliv oboru. O tom není vůbec žádných pochyb. 

Zpověď 41-ti leté vdané ženské, co nechce mít děti - vzdor přání své matky - a dokonce jde tak daleko, že když najednou otěhotní, tak jde na potrat. Ač jí to i lékaři rozmlouvají. 

A důvod ? 

Ani se tím moc netají - sobectví par excellance, dalo by se říci : Sobectví bez hranic. A bez ohledu na cokoliv a kohokoliv. 

Má se dobře, vydělává hodně, tak co by se babrala s dítětem … Asi tak lze charakterizovat její postoj. 

Matka s tím prudce nesouhlasí a když se dozví, že dcera šla - ve svém věku - na potrat, tak ji v podstatě vyobcuje a přestane se s ní stýkat... 

A teď nevím, jestli se tomu autor … (a patrně … - ka) diví, nebo jestli to vydává za standard, nebo sobku obdivuje, nebo co vlastně. 

Ale - asi ano. 

Jak už jsem říkal : Vzepřít se přírodě - je holým nesmyslem. A draze za to člověk zaplatí. 

Jestli ten příběh není vymyšlený (asi ne), tak by mě docela zajímal stav této dámy za příštích deset let. 

A dovolím si malou prognózu. 

Vzhledem k jejímu bezbřehému sobectví a zjevné orientaci pouze na peníze to bude vypadat asi takto : 

Její firma, kde (dle svého názoru) tolik vydělává, buďto zkrachuje, nebo v ní sama skončí. Ono totiž takové sobectví se projevuje ve všech oblastech, tedy i v obchodě, neboť žádného starého psa jiným kouskům nenaučíš. 

Její manžel, kterému to dnes vyhovuje - a který nejspíš musí být podobného ražení - tedy bezohledný a bezcitný sobec - pravděpodobně zjistí, že ji k ní už dávno nic netáhne, resp. že má vedle sebe starou pixlu, ke které vlastně nemá žádné závazky -  a najde si - stejně sobecky - mladší a hezčí. Dost možná i proto, aby konečně mohl s ní mít dítě, protože zjistil, že mu přeci jen chybí. 

Totéž zjistí i "hrdinka" tohoto příběhu : Totiž že jí dítě chybí - a hlavně : Že si vlastní dítě nekoupí ani za deset, byť pohádkových, výplat. S těmi si může tak akorát vystlat hrob. Tedy, pokud ji o ně dříve někdo neobere, protože sama, opuštěná a bezdětná, dá nakonec půlku bohatství za to, že s ní někdo bude ochoten vydržet déle než týden, byť dobře ví, že jen kvůli penězům. Těm, co si v nich tak libovala. 

Suma sumárum : Čeká ji neradostný osud staré, bezdětné a opuštěné ženy, která je všem protivná a všem na obtíž, a pokud o ni někdo vůbec zavadí, tak daleko více o její peníze nežli o ni samu. 

Krom toho : Přidávají se k tomu i práva třetích osob. 

Její matka totiž právem očekává, že bude babičkou a bude si hrát s vnoučaty. Kdo zná babičky, dobře ví, že sotva co je - prakticky bez výjimky - dokáže ještě v životě potěšit víc než právě vnoučata a jejich výchova. 

Nechce o tuto radost přijít. 

A o právech nenarozeného dítěte na život - lépe nemluvit vůbec. Samozřejmě, že je mělo a někdo cizí - tedy ona sobka - je o ně obral. Bez souhlasu, ba i dokonce bez vědomí toho, o koho zde šlo. 

 

 http://www.msn.com/cs-cz/lifestyle/lifestyle/olina-41-nechci-děti-a-jediný-kdo-to-stále-nechápe-je-moje-matka/ar-AAJ1Cwt?ocid=spartanntp

 

Pokud si žena myslí, že rozhodnutí mít či nemít děti je jenom na ní, není to tak docela pravda. A zvláště, pokud jediným důvodem je její lenost, sobectví, chamtivost a pohodlnost. Nemluvím o těch, které děti mít nemohou, často, ač by rády. 

Žena nemá na světě důležitější poslání, než mít děti a dobře je vychovat. Pokud v tomto selže, obvykle jí to nic a nikdo nenahradí. Stává se zlou, zapšklou a protivnou celému svému okolí. 

Protože - selhala. A tady dokonce úmyslně a vědomě. 

Stavět se proti přírodě - navíc ze zištných pohnutek - nemůže nikdy dobře dopadnout. 

Asi jako postavit se lavině s tím, že dole mám auto, o které nechci přijít. 

Smete je oba. 

_____________________

_____________________