Nevěra není jen jednoho druhu

jak nám ji popisuje paní vysokoškolská pedagožka, zlobíce se na sobkyně, jež, lovíce atraktivního muže - a ten je obvykle ženatý - rozvracejí cizí rodinu... 

 

 V mnohém je pohled paní doktorky oceněníhodný a přínosný. Především v tom, že jasně říká, že jsou to především ženy, které mají ubohou morálku (muži toho jen využívají nebo zneužívají), jež vede k rozvrácení rodiny - a dále v tom, že je fakticky tragické, jestliže za tuto ubohou, ba škodlivou morálku není nikdo nejen trestán, ale ještě naopak často odměněn. 

Chybí mi v tom její příspěvku dvě věci : 

Především jasné pojmenování toho, kdo za to může - že nikdo není trestán za nevěru a rozbití rodiny. 

A dále, co mi velmi chybí : Paní doktorka se totiž uchyluje  k jedinému, zdá se, u nás povolenému a možnému společenskému klišé : Řádná a slušná matka dětí ve funkční rodině je podvedena svým proutnickým manželem, který se nechal snadno svést nějakou fuchtlí, která nahonem loví chlapa, než z ní bude stará panna.  Přesněji řečeno : Sobkou, která si doteď užívala s kdekým, o rodinný život se nestarala - a najednou zjišťuje, že biologické hodiny neúprosně odbíjí dvanáctou a trh s použitelnými manžely je značně vyprázdněn - takže skočí po prvním atraktivním, který se nechá snadno svést. 

A to se obvykle nechá každý druhý. Minimálně krátkodobě. 

Jsem rád, že paní doktorka alespoň zmiňuje zásadní rozdíl mezi mužskou a ženskou nevěrou - protože, jak známo, když se nechá svést chlap, tak ta jeho to často ani nemusí vědět, pár nocí si užije - a pak se zase spořádaně vrátí domů, obvykle ze "služební cesty".

Svým způsobem se to i dá za "služební cestu" označit - tedy podlehnutí volání přírody a roznášení genetického materiálu všude tam, kde je ochoten ho někdo přijmout... 

Pokud není svázán morálními zábranami, snadno se mu to může stát. 

Ženská nevěra vypadá - opět obvykle - úplně jinak.

Protože pokud manželka zahne, tak to v praxi znamená, že ten její už u ní úplně skončil, je to pro ni "vyřízený blbeček" a nemá sebemenší šanci na návrat. Obvykle se dotyčná ještě pronásleduje výčitkami druhu - ne proč mu zahla, ale jak se vůbec mohla s takovým ňoumou zahodit a kdy ztrácet čas - když na ni čekají samozřejmě na každém rohu daleko atraktivnější partie, plné peněz, bouráků a vil na mořských plážích... 

Jsem rád, že paní doktorka připouští, ba pojmenovává vinu na nevěře u žen, ale jen u jednoho konkrétního druhu. Chybí mi doplnění o případy, v praxi bohužel rovněž velmi časté - a ty jsou : Žádná vzorná a spořádaná matka dětí, dětmi unavená a vyčerpaná, které nevěrný manžel bezdůvodně, či z dobrodružných záměrů snadno zahnul, ale  - evidentní flundra, která se pověsila na naivního poctivce a teď je na něm přisátá jak pijavice na zlatonosné rybě - dokud si to dotyčný nechá líbit. A ten si to nechává - v zájmu dětí - líbit často celá desetiletí. 

Tyhle flundry se bezpečně poznají podle toho, že nemají základní rodinnou morálku, mravnost a vychování. Obvykle neumí vařit (přece, od čeho je manžel, než aby je vodil po večeřích a restauracích), obvykle se rychle nechají otěhotnět (aby si dotyčného pojistily, pokud už ovšem nebyly těhotné předtím, než ho poznaly) - a obvykle jsou jim následné děti pouze na obtíž, resp. něco jako životní pojistka, že je jejich trpělivý manžel nevyhodí na ulici, což by jinak asi dávno udělal. 

Programem dotyčných je pak obvykle brouzdat internetem celé hodiny, ne-li rovnou dny, nejraději po seznamkách, vyhledávajíc, jestli by se někdo atraktivnější než ten jejich dojný medvídek přece nenašel, případně hledat parádu a utrácet za ni, případně na internetu hledat stejné "kolegyně", s nimi drbat celé dny - nejčastěji o tom, jak nemožného ňoumu mají doma - a vzájemně se ujišťovat, že pokud by dotyčnému přeci jen náhodou došla nekonečná trpělivost a vyhodil je na ulici, feministická justice se jich masově zastane - takže to nakonec skončí tak, že ne že ony půjdou po žebrotě, ale že to naopak bude ten jejich ňouma, kterého vyhodí z bytu (domu), často jeho, a který půjde nejen o žebrácké holi a bez dětí, ale ještě s dluhy z čerstvě vyměřeného výživného, popřípadě s několika trestními stíháními za krkem (obvykle pro "domácí násilí" a samozřejmě "neplnění vyživovací povinnosti", a to nejen k dětem, ale i k těmto čůzám, neboť - zbavit se pijavice - je u nás, s výjimkou vraždy, prakticky nemožné). 

 

První porevoluční ministr školství někdy v r. 1990 prohlásil, že "kdo rozbije rodinu s malými dětmi, je zločinec". Je tomu přes třicet let - a změnilo se něco ?? Ano - mnohé k mnohem horšímu. 

Do justice a do celého státního aparátu masově nelezly feministky - a ty už nenechají na žádnou flundru sáhnout, ať rozbíjí rodinu jak chce a ať je sebevíc amorálnější. 

Rodinná morálka je na soudech k smíchu, mimo jiné i proto, že soudy - a nejen ty, ale i příslušné odbory městských úřadů - jsou plné porozváděných čůz, jež jediné, čím žijí, je vztek na chlapy. A touha je ponižovat za každou cenu a všech okolností. 

Konečně si tak mohou léčit své celoživotní neodbouratelné komplexy... 

A to přeci není vůbec k zahození. Navíc k tomu mají ještě slušné platy - a pocity nadřazenosti nad těmi, jimž donedávna nesahaly ani po paty - a dobře si to pamatují. 

Stejně jako to, že pokud by o tyto pozice ve zvrácené justici či opatrovnických složkách někdy přišly - opět jim ani po paty zase sahat nebudou. 

A z toho jediného mají pak strach jako čerti z kříže. 

Dokud takhle bude vypadat státní aparát, dokud spořádaný a slušný manžel bude pro většinu z nich ne za ocenitelného člověka, ale za hloupého a naivního ňoumu, který jen neví, která bije a kam se svět posunul, tak se nic nezmění. 

Měl pravdu, pan ministr. Petr Vopěnka

Když říkal, že zločincem je každý, kdo rozbíjí rodinu s malými dětmi. 

V tom případě máme justici plnou zločinců. 

Je potřeba jim to minimálně říkat. 

Ještě lépe však - trvat na jejich výměně - a - POTRESTÁNÍ. 

_____________________

_____________________

 

 

 Kamila Holásková - Názory Aktuálně.cz (aktualne.cz)

_______________________

_______________________

 

Kamila Holásková – Wikipedie (wikipedia.org)

 

_________________________

_________________________