Výsledky komunálních voleb

Mohly překvapit jedině toho, kdo si nestačil povšimnout, jak slabá, bezprogramová a hlavně bezvýsledná je současná vláda tzv. pravice. 

 

Nemá osobnosti, nemá hmatatelný program, nemá pak logicky ani výsledky. Proč ji měl kdo volit ?? 

Horší je, že veřejnosti se zdá, že jinou alternativu než ANO nemá - a volí tuto úpadkovou a mezinárodně naprosto nepřijatelnou stranu jako poslední spásu. 

Současně tím také říká, jaký je většinový český volič : Nesvéprávné individuum, volající  : Postarejte se o mě, nakrmte mě - a já vám za to dám hlas... 

Komukoliv. 

Je to trend nebezpečný, přesto - jediný hmatatelný polistopadový výsledek výchovy občana. 

Z komunistického koncentráku se dostal do tábora nuceného zmagoření, aniž se mu kdokoliv snažil nabídnout jinou alternativu, především pak samostatnost a zodpovědnost sama za sebe.

 

 

 

 

 

____________________

____________________

Volby 2022 a online výsledky komunálních voleb (seznamzpravy.cz)

 

Podle Zemana ve volbách uspěly SPD a ANO, levice se totálně propadla | newsbox.cz

 

Výsledky senátních voleb 2022 podle obvodů - Jičín, obvod č. 37 (novinky.cz)

 

Pokud jde o výsledky senátních voleb na Jičínsku, tedy u nás, lze z nich celkem dobře poznat, co za senátora jsme měli doposud. Protože výrazní a úspěšní senátoři vyhrávají volby s obrovskou převahou. 

Výsledky senátora Czernína nelze označit jinak než jako Pyrrhovo vítězství, kdy je sice na prvním místě, ovšem skoro stejný počet hlasů dostal i představitel ANO, kterého jinak nikdo nezná a neměl na veřejnost žádný vliv. To je pro aktivního senátora naprostá ostuda. 

Máme tak senátora - nesenátora, co by jen stěží vysvětlil, proč by kdo měl volit zrovna jeho ( k jeho cti nutno dodat, že se o to v předvolební kampani ani nepokoušel) - a pak několik výraznějších místních osobností, co ale samy na většinu sotva dosáhnou. Ti ostatní dostali hlasy asi hlavně proto, že to byly hlasy pro stranu, již zastupují, nikoliv pro ně samotné. 

_______________________

_______________________

 

 

 

 

 

_________________________

_________________________