BB - 2 hvězdy ministerstva

To, bohužel, není Brigitte BArdotte, to by se na to ministerstvo všichni hrnuli - ale to jsou jen Borzová, Brandejsová... 

 

Dvě osvědčené matadorky, tykadla ministerstva, určená k odpálkovávání stížností (a k totálnímu zabednění mininsterstva - tak, aby se stalo nepřístupným, resp. aby každý rychle pochopil, že stěžovat si na justici nemá žádný smysl a význam). Odpálkovávání stížností - oč důvodnějších, o to rychlejší odpálkování. Ty dvě jsou věčné. Jako ta nesmrtelná teta. Zcela bez vlivu na změny vlád a změny režimů - tyhle dvě tam budou sedět až do skonání světa. 

Resp. - to, že se začíná něco měnit, poznáte nejbezpečněji podle toho, že tyhle dvě z toho ministerstva na hodinu poletí. Nejlépe rovnou na popraviště. 

Co už jiného by bylo důvodem k zásahu ministerstva, než to, že soud přestane fungovat zcela - tedy přestane vyřizovat podané žaloby, ať už z jakéhokoliv důvodu. 

Za co jiného už by měl předseda soudu nést odpovědnost - když ne za chod a provoz soudu ?!!! 

Soud ztratil spis - a pro Borzovou je to jen drobná nesrovnalost, která šla "snadno odstranit". Až na to, že ji dodnes nikdo neodstranil. Až na to, že to odstranění měl - ZA NĚ  - provést žalobce, a to - jak jinak - než zadarmo. Protože k tomu, aby mu tu práci zaplatili - prý "nemají titul". 

No, hlavně, že mají tituly pro výplaty mezd takovým hňupům, co ztrácí spisy... A předsedům soudů, co to trpí a připustí. 

Protože kde je pořádek, tam se něco podobného nemůže stát - ať už je lidská chybovost jaká chce. Mimochodem, proč dodnes nemají elektronické spisy, když o nich básnili už dobře před dvaceti lety, a když jinde jsou dávno samozřejmostí ??? 

Kdo chce důkaz o totální neschopnosti ministerstva, vedeného Donem Pablem, tady ho má. 

Kdo chce vysvětlení, proč tak narostla extrémní opozice - tady ho má. PROTOŽE NAPROSTO NEFUNGUJE STÁTNÍ APARÁT, protože stát tam zaměstnává zadarmo drahé hňupy a idioty, protože s nimi žádná vláda nic neudělala a zjevně ani neudělá (to by přece byla taky extrémistická, že ??) - a protože ještě navíc vláda vydává tento chlív za vyhovující stav, dokonce pravicově vyhovující... 

Když poznáte, jak špatně tenhle aparát funguje - a jak se vám ještě drze směje do očí, když se snažíte - za jiné, kteří to mají v popisu práce - o jeho nápravu, bude z Vás - a z každého - brzy extrémista taky. Protože žádné legitimní postupy na ně neplatí a k ničemu nejsou. 

Mně osobně v současnosti na extrémistech vadí jenom jedno - totiž že jsou převážně orientováni na Rusko, resp. podporováni Putinem. 

Kdyby byli orientováni opačně, proevropsky a prozápadně, byl bych samozřejmě extrémistou taky. Protože všechno je lepší, než aby tento chlív pokračoval v nezměněné podobě dál... 

________________________

________________________

 

 

 

 

Tak  „skutečně došlo..."!!! - ale to se podívejme ... ale to je jen taková prkotina...  Jako všechno, když to zaviní justice. 

Běda, kdybyste se na ně křivě podívali. Tak to už samozřejmě NENÍ PRKOTINA, to je přímo ZLOČIN PROTI LIDSKOSTI...  A ten se nepromíjí, ani po 20-ti letech... 

 

 

 

 

 http://www.k213.cz/JOOMLA/3670-soud-co-prestal-fungovat-je-treba-uredne-uzavrit

 

_________________________

_________________________

 

 K novému poučení svědka před soudem

 

 

 

__________________________

__________________________

 

 

 

 

___________________________

___________________________