Špatná pravicová vláda je totéž co ruská pátá kolona

Při pohledu na demonstrace evidentních pomatenců proti současné orientaci země se musí člověk nutně ptát : 

Je možné, aby tento, kdysi tak vyspělý národ, takhle neuvěřitelně zdegeneroval ? Aby kvůli cenám plynu, jež ještě ani nepocítil a není ani jisté, nakolik je kdy pocítí, zahodil vlastní historii, vlastní orientaci a příslušnost k západnímu světu - a veřejně se nabízel prodat za pár centů z cen plynu směrem dolů - a ještě to vydával za "vlastenectví" ? Dobrovolně se hnal do rukou mocenského vyděrače, který si myslí, že přes plyn a ropu bude vydírat svět - a určovat mu, co má dělat a co ne ? 

Je možné, aby 30% lidí bezostyšně volilo estébáckého konfidenta, jehož jediné bohatství je plechová slovenská huba, skryté fondy StB, určené na přežití starých struktur - a dnešní evropské dotace - za pouhý žvanec do huby, guláš a pivo ?? 

Je možné, aby národ, jenž sám byl historicky nedávno přepaden ruskými divochy a vyděrači a jenž sám dobře zakusil, co to je jejich nadvláda a bezostyšné pustošení národního ducha a kultury s masovým odlivem mozků a elity vůbec ze země, měl najednou tytéž divochy, notabene poté, co přepadli další zemi, za spásu, ke které patříme - a vydával lokajství a patolízalství - za vlastenectví ?? 

Odpověď zní : Ano, je to možné.

A je to možné zejména proto, že ti, co se vydávají za pravici, případně za prozápadní representaci země, jsou ve skutečnosti neznalí nýmandi,  jalové nuly a hamižní prospěcháři, kteří tak jen diskreditují a kompromitují to, co by většině národa mělo být dávno samozřejmé : Že na Východě jsme donedávna byli, že to znamenalo naprosté zpustošení země i jejího hospodářství, a především kultury - a že celá naše historie je bytostně západní a že snažit se patřit jinam je nejenom zradou na zemi a národu, ale také směšnou jalovou snahou srovnatelnou s tím, kdyby někdo chtěl, aby slunce vycházelo na jihu nebo na západě - a zapadalo na východě nebo na severu, aby v noci byl den a ve dne noc, anebo abychom měli moře s přístavy a válečnou flotilou. 

Prostě - nesmysl. 

A tento nesmysl je možný jedině díky těmto budižkničemům v současné vládě a vládní representaci, kteří otrávili přirozenou povahu země jejím občanům natolik, že jsou ve své nechuti a naivitě ochotni kolaborovat s evidentními zrádci, jež je ještě uměle přistrašují a zneužívají pro své mocenské plány. 

Tohle všechno je možné jenom díky mizivé historické vzdělanosti většinového obyvatelstva, ústící do nulového národního sebevědomí a uvědomění - a následně pak podvolné kdejakému zavanutí větru. 

Spolu s organizátory demonstrací na Václavském náměstí - a jinde - mám společný požadavek : Ano, ať jde tahle vláda - nul a nýmandů - do háje, jsou k ničemu a nic dobrého nikdy nepředvedou. Ale tím tahle souhlasnost jednoznačně končí. 

Na orientaci země, pracně vydobyté po nezměrně tragických zkušenostech s ruským medvědem, a konečně relativně bezpečné v lůně severoatlantických struktur, nelze rozhodně nic měnit, a kdo to požaduje, je jednak hlupák, jednak vlastizrádce. 

Kdo nemá dost inteligence ani k tomu, aby v případě Ukrajiny rozeznal, kdo je útočníkem a kdo napadeným, nechť se obrátí na nejbližšího psychiatra a nechá se zbavit svéprávnosti. 

Současně je třeba jasně říci a ukázat, že tyhle sněmy hlupáků v ulicích má na svědomí výhradně tahle tzv. "pravicová" vláda, která tak de facto slouží jako jedinečná Putinova pátá kolona, vzdor svým zcela opačným proklamacím, protože kdyby to nebyla tak zoufalá přehlídka diskreditující neschopnosti, hlupáctví, arogance a nabubřelosti,  nebyly by se bývaly tyhle hlupácké sněmy v ulicích nikdy odehrály. 

_______________________

_______________________

 

 

Desetitisíce lidí v Praze opět demonstrovaly za „Česko na 1. místě“. Hymnu zpíval Ortel - Novinky

 

 

___________________________

___________________________