Černá díra na Praze 7

Černá díra na soudě pro Prahu 7, kde mizí maily i dokumenty. 

Tenhle článek přišel opravdu jako na zavolanou... 

 

Na soudu se záhadně ztratil e-mail. Muže to poslalo na rok a půl do exekuce - Seznam Zprávy (seznamzpravy.cz)

 

Protože prakticky ve stejnou dobu, ve stejný den a na stejném soudě jsem měl stejnou zkušenost. 

Podal jsem dovolání. Mailem, a - jak je mým zvykem - na druhý den i osobně, do podatelny. 

A - co se nestalo ?!! 

TOHLE :  Přišel mi - po 14-ti dnech - dopis, dělající ze mne totálního blbce, který neví, že neověřený mail musí také doplnit podáním osobně (ergo samotné dovolání soud zjevně ztratil...)

 

No - tak jsem panu soudci napsal TOHLE : 

Zmatečný dopis soudu - č.j. 5 C 168/2012

Mgr. Jan Nerad

Vážený pane

Váš dopis ze dne 1.11. nemohu označit jinak než za šokující a v konečném důsledku zmatečný. 

Dne 23.10. bylo podáno ve věci soudu dovolání elektronicky, to je pravda - a dne 24.10. bylo totéž dovolání doručeno soudu osobně do podatelny, včetně vlastnoručního podpisu, soudem převzato a orazítkováno.  

Jestli neuznáváte ani osobní doručení s vlastnoručním podpisem, tak ten soud zavřete a běžte na Ovocňák prodávat jahody. 

Musím konstatovat, že co přijde od Vás, to je jedna perla větší než druhá. 

A závěrem konstatuji, že ke zmatečným dopisům se nepřihlíží. 

S pozdravem 

Ing. Jiří Fiala 

___________________________

___________________________

A tady je to podání : (Co soud dnes zjevně nemá...)

 

 

 

 

______________________________

______________________________

 

Dodal bych k tomu snad tolik, že když jsem tam jednou na podatelně byl, zrovna stará úřednice předávala "službu" té nové - a zaučovala ji stylem "Tohle nemusíš, tohle taky nevyplňuj, s tímhle je moc práce, na to se vykašli..." - tak jsem jí řekl, že u mě tedy kolonky vyplňovat bude a chci tam podpis a datum. S krajně kyselým ksichtem to tedy udělala - ovšem s výrazem - zase jeden důležitej blbec, co nedá pokoj... 

Na soudě pro Prahu 7 dělá (věřím, že stále ještě) místopředsedkyni soudu Iva Kaňáková - hloupá a hlavně neskutečně zbabělá ženská, která se drží jediného mustru : Státní orgány mají vždycky pravdu, i kdyby ji stokrát neměly - a ostatní mě nezajímá.

Podle zásady "Když vydrží, tak ji povýšej" to tam dotáhla na místopředsedkyni soudu. Na soudkyni nemá v žádném ohledu, právo aplikovat nedokáže a ani to pro jistotu nezkouší, to byl její výmysl, že státní orgány nejsou vázány pořadím vyjmenovaným v zákoně a můžou si dělat, co chtějí - což zcela jednoznačně zrušil městský soud, který jasně řekl, že pořadí je v zákoně závazné, a proto je také určeno od nejmírnějšího k nejpřísnějšímu - a nelze proto začínat obráceně (šlo o doručování soudní pošty policií). 

Ještě mě napadá jedna souvislost : Ve Žďáru mají jednu neskutečně nepoužitelnou soudkyni - Jeňkovou. Když mi začala pít krev nad únosnou míru (třeba mi poslala předvolání den před jednáním), vyžádal jsem si její živočichopis. A vidím - že taky prošla "praxí" na Praze 7. 

To jsou věci, které, když znáte širší souvislosti, Vám utkví v paměti... 

A protože ryba smrdí od hlavy, nelze čekat, že podatelna na takovém soudě bude fungovat řádně. Což je ovšem výhradně problém předsedy soudu - a nikoho jiného. 

Pokud se vrátím k výše uvedenému článku, kdy se pánovi ztratil mail, nepochybuji o tom, že to bylo schválně. Už proto, že v tom byla zapletena právnička. 

Tady, v tomhle případě, to schválně asi nebylo - nikdo by tím nic nezískal - prostě - obecný bordel na soudě, který vede takové pako jako je Kaňáková. 

Můžou teď usilovně hledat - protože já potvrzení, že jsem to podal, mám. 

Tak to už máme - mimochodem - počtvrté. 

Poprvé se ztratilo na soudě pro Prahu 6 odvolání. Protože Městský soud (Stibral) prohlásil, že to je naše věc - a rozsudek potvrdil - prohráli, kupodivu, ústavní stížnost. Jedinou ústavní stížnost, v níž jsem byl účasten a kterou jsem kdy vyhrál. Protože popírat právo na odvolání si - kupodivu - nedovolil ani Ústavní soud. Stačilo originál toho odvolání doložit. 

Podruhé zapírala prokazatelně doručenou plnou moc (datovou schránkou !!) zjevně potrhlá soudkyně Lehmannová v České Lípě. Stálo ji to - odchod do důchodu. 

Potřetí se před půl rokem ztratil na soudě pro Prahu 2 rovnou celý spis... 

BB - 2 hvězdy ministerstva (k213.cz)

Soud, co přestal fungovat, je třeba úředně uzavřít... (k213.cz) 

Pro MSp tedy - standard. Nikdo nepotrestán, nikdo nenese odpovědnost - prostě, bordel, jak má být... 

No - a do čtvrtice - jsme objevili zjevnou černou díru na Praze 7 (tedy na Ovocňáku), kde mizí maily, i jednotlivá podání... Zdá se, že ty problémy tam nemám jenom já... 

 

Inu - prý pravicové řízená, prý fungující česká justice... Donem Pablem. ... 

____________________

____________________

 

 

 

_________________________

_________________________