"Milostivé léto"- je všude jinde standardem

A to pochopitelně celoročním. 

Novodobé otroctví, jež má na svědomí prakticky výhradně ODS, barvitě popisuje akademická malířka. 

Nikde jinde na světě není možné, aby se dluh z několika set korun vyšplhal na desítky, spíše stovky tisíc korun. 

To, co tady nazývají "milostivým létem" - a tváří se, jak velkoryse to vláda zařídila - je všude jinde samozřejmým, celoročním standardem. 

Pokud něco dlužíte - a dodejme, že to musí být uznatelné, nikoliv zjevně smyšlené nebo uměle vyrobené dluhy - tak to prostě zaplatíte + poplatek exekutorovi, ten je obvykle stále stejný - a hlavně - přijatelný. 

Nikdo se kvůli jedinému nedoplatku nemůže v žádné civilizované zemi dostat do letitých dluhů, ze kterých není úniku. 

Akademická malířka z níže uvedeného článku narazila i na další českou specialitu : Totiž že výkon této "spravedlnosti" byl svěřen z větší části naprostým lidským hovadům a zrůdám, přes které navíc byla zrušena jakákoliv kontrola a které si mohou řádit, jak je v podstatě libo. 

To není výkon spravedlnosti, to je obyčejný justiční terorismus. 

Vládou trpěný a podporovaný. 

A lidi jsou tak hloupí, že naletí na kdejaký blábol - viz typicky Benda - že "Dluhy se přece musí platit". Ano - dluhy ano, ne už statisícové provize a všimné exekutorům. To je ryze česká rarita. 

A i dluhy se musí platit tak, aby to dlužníka nezruinovalo a nezbavilo lidské důstojnosti. Co jiného než zbavení důstojnosti pak je vyhodit někoho z jeho domu na ulici pro pár stovek ?? 

Exekuce samozřejmě spadají do justice. O nich rozhodují soudci, stejně jako o odměnách exekutorů. 

Od soudců - a jejich lidské a kulturní úrovně - to všechno začíná. 

Není možné do funkce soudců jmenovat - a zejména pak v nich udržovat - evidentní lidská prasata, která se tam přišla psychopaticky vyřádit. 

A na závěr - Dvě zásadní poznámky

Ta první : Naše sdružení již před mnoha lety navrhovalo zcela zásadní změny, jež by výkon exekucí jednak zlidštily, jednak dostaly na běžnou civilizovanou úroveň. Připomeňme : Odměna exekutora nesmí přesáhnout 10% vymáhané částky. Byste viděli, kolik nesmyslných exekucí by jenom tímto opatřením okamžitě padlo. 

A dále : I u exekucí - stejně jako u všech trestných činů - musí existovat promlčecí lhůty. Např. 5 let subjektivní, 10 let objektivní. Po 10-ti letech od vzniku exekučního titulu už prostě žádnou exekuci nelze vymáhat, ani kdyby dotyčný zdědil Hollywood. Není možné dlužníka společensky zlikvidovat na zbytek života - a ještě to přenést na dědice... A zvláště pofiderní a nesmyslné dluhy ze strany státu - tedy obvykle soudů, zdravotních pojišťoven, apod. 

Ostatně : nezadlužený občan = svobodný občan, který platí daně, nevyhýbá se zaměstnání, ani podnikání - a stát na tom v konečném důsledku vydělá mnohem víc než když ho bude po zbytek života ždímat jako suchou houbu, ze které stejně nic nevykape. 

A ta druhá (poznámka): I kniha knih, tisíciletími ověřená - tedy Bible - hovoří o tom, že sedmým rokem se dluhy promíjejí... 

Tedy v podstatě i tady - objektivní promlčecí lhůta. 

To, co popisuje akademická malířka v níže uvedeném článku, je šlendrián nejhrubšího zrna. 

A vřele bych jí doporučoval - pokud jí exekutoři odnesli obrazy z celé výstavy - a ona neví, co se s nimi stalo - ať si to nechá zjistit. Případně si sežene znalce, který ty obrazy dodatečně docení - třeba na 100 tisíc každý. A bude následně po těch exekučních hovadech chtít vyúčtování. 

A pokud ho nedostane - tak trestní oznámení pro zpronevěru a zneužití pravomoci. 

Vím, stíhat je zprvu nebudou - ale s pomocí médií lze mnohé.

Co nešlo předtím... 

 

Nevěřila jsem, že se z exekucí dostanu. Bála jsem se každého zazvonění, říká akademická malířka - Novinky

 

 

 

______________________

______________________

 

 

 

 

________________________

 

 

 

 

 

_______________________

_______________________