Hodně spravedlnosti v r. 2023 !!

Novoroční přání s mírným zpožděním, ale přec...  

Chtíc si na Silvestra sednou a popřát na stránkách všem našim příznivcům vše dobré do nového roku, bohužel mne - i vás - čekalo nepříjemné překvapení : Stránky nešly. 

"Has been suspended" - psal nám náš web. 

A vyvolalo to šok i zděšení u mnohých z nás. Hlavně proto, že nikdo nevěděl, co je za tím - a, samozřejmě, každého prvně napadly temné síly, které si dlouhodobě přejí naše stránky zničit - a otázkou je pouze to, jak dlouhé mají prsty. 

Nakonec se - naštěstí - ukázalo, že problém byl menší, než by se dalo čekat - šlo jen o peníze. 

A, jak se říká, když jde o peníze, jde o ho.. no, tak se to také rychle vyřešilo, samozřejmě zejména díky operativnosti našeho admina. 

Došlo předplacení na webhosting, pokud poslali nějaké upozornění, tak asi na můj starý mail, ke kterému nemám přístup, takže se to nikdo nedozvěděl... 

Ale, vyřešit se to dalo, kupodivu již během dneška, neboť - Když jde o peníze... (viz výše). 

 

Proto - nyní - s mírným zpožděním, přeji všem našim příznivcům, členům a čtenářům stránek ŠŤASTNÝ A SPRAVEDLIVÝ ROK  2023, s tím, že u nás tradičně platí dva hlavní postuláty : 

Spravedlnost je u nás jen pro ty, co si ji umí sami prosadit

a

Současná "spravedlnost", jež je státním aparátem přidělována našim občanům, je parodií na to, co SPRAVEDLNOST  ve skutečnosti je. 

To je potřeba mít neustále na mysli a zejména státním orgánům to stále připomínat. 

Když budete zdraví, mít peníze a trochu štěstí - to ostatní přijde už samo. Tak to vám přejeme, aby to tak taky u všech bylo... 

________________________

________________________

 

 

 

__________________________

__________________________