MSp : Blaho exekutorů nade vše

Jediné, co současné MSp řeší, je BLAHO EXEKUTORŮ.  

Jistě ne náhodou je manželka současného mafiánského ministra spravedlnosti exekutorkou. 

Všechno ostatní vypustilo MSp zcela ze své činnosti, ba i zorného pole - a jediné, čemu se o to aktivněji věnuje, je blaho exekutorů. 

Připomeňme, že o tom, jak velmi předtím exekutoři trpěli, podávali výmluvná svědectví oni sami, když například bývalý kulisák z olomouckého divadla si u Jíchy (nástupce Vrány) "vydělal" za několik málo (asi 5) let cca 100 milionů korun. Prý měl "dobře postavenou smlouvu" (kterou nám Jícha samozřejmě odmítnul ukázat). 

Za takový pakatel se ani nehodí chodit do práce, usoudil současný ministr - mafián Don Pablo - a za stavu, kdy se jasně prokázalo, že o dětech rozhodují naprostí laici a opatrovničtí analfabeti, přičemž ministerstvo - ač to má v popisu práce - samo přiznává, že není schopno zajistit nejen adekvátní vzdělání soudců, ale že - stran opatrovnictví -  nemá ani nikoho do přijímacích porot, jež mají vykonávat vstupní pohovory a zkoušky (  MSp : Oproti jasným důkazům - konečně přiznání... (k213.cz)  ) - má Don Pablo jedinou starost : Jak zajistit exekutorům namísto desítek milionů rovnou stovky, případně miliardy. Aby se jim pak už do práce chodit vyplatilo. Především pak jeho vlastní manželce. 

 

Exekutoři chtějí vyšší odměny - Novinky

 

Ministerstvo spravedlnosti pomáhá věřitelům a exekutorům proti chudým – A2larm

 

Shodou okolností, právě dnes jsem absolvoval jedno jednání u OS P - 2 stran odškodného pro jednoho otce, který - vinou matky a soudu - přes 3 roky neměl žádný kontakt s dcerou. Předčítal se dnes opatrovnický spis, který - konečně - s krajní nelibostí poskytnul soud v České Lípě. 

Ač jsem toho otce poslední třetinu řízení zastupoval, i tak jsem byl znovu v šoku, co všechno tomu předcházelo - ale i souběžně běželo. 

Doslova úplně blbá soudkyně - za celé 3 roky neudělala VŮBEC NIC,  aby zajistila otci kontakt s dcerou, byť třeba jen skypový (protože otec žije v Irsku). Jen zamítala jeden návrh za druhým, svévolně rozhodovala o odvoláních otce - že to prý není odvolání, a tudíž se ani nemusí předkládat odvolacímu soudu, válčila s jeho obecným zmocněncem, kterého vyloučila - dotazovala se advokátní komory na to, které sdružení může zastupovat a které ne - (komora jí kupodivu správně odpověděla, že není oprávněna k podobným věcem dávat výklady - když navíc v té době již existoval závazný sjednocující výklad Nejvyššího soudu - o kterém tahle husa neměla nejmenší potuchy...) no - prostě - děs a hrůza. 

 

I laik z toho snadno pozná, že to je úplně neschopná ženská, a nejen to - že se jí jednak nechce nic dělat (a nic řešit) - a jestli se jí něco chce, tak škodit otcům. 

Vydržela v té funkci až do té doby, než jsem k případu přišel já  a podal na ni trestní oznámení pro sabotáž - teprve poté byla odejíta. Nikoliv do vazby, kam správně patří, ale do důchodu...

Chápete to ?? Tři roky - se jenom v tomto případě - totálně fláká, neplní ani nejzákladnější povinnosti, topí odvolání, kašle na plné moci, dělá si doslova, co se jí zlíbí - nic se jí nestane, desítky a desítky stížností v podstatě nikdo neřeší - ač soud má svého předsedu a svůj nadřízený krajský soud - a ten má také svou předsedkyni - a všechno jedno, nikomu se nic nestane, nikdo nenese sebemenší odpovědnost... Zato všichni berou statisíce měsíčně - za "vysoce odpovědnou práci...". 

Kolik takových totálních hus v justici dnes je ?? 

Podle mého odhadu - desítky. A není ničím zaručeno, že si tento druh justiční drůbeže nevychovává další, stejnou, nebo horší, generaci. Nic tomu nebrání - naopak. Kdo by vybočoval - není v justici vítán. Takové novoty nám sem nezavádějte... 

A pan ministr (mafián) - řeší... Odměny exekutorů... 

Není opravdu nad kompetentnější vládu, než je tahle. 

 

________________________

________________________

 

 

 

_________________________

_________________________