Já nechci válku... Vy chcete válku ???

Že to je křivý zmetek, bylo celkem všeobecně známo. Že to je až taková sračka, to jsem ani já netušil. 

Ztělesnění lidského odpadu, hnusu a nejspodnějších vlastností té nejubožejší části společnosti - to je Babiš. Tak se neodvratně předvedl v poslední (včerejší) presidentské debatě s Petrem Pavlem. 

Stačilo se dívat i pouhých 5 minut - déle jsem to ani nevydržel - aby si každý soudný člověk udělal naprosto úplný a dokonalý obrázek o tom, co je Babiš zač. Úskočné, zbabělé, populistické hovado, co opakuje pár naučených frází, o kterých mu jeho dementní štáb sdělil, že to lidi (rozuměj - spodina společnosti) chtějí slyšet. 

Já nechci válku.... Vy chcete válku ?? Já nechci... 

Tady nezbývá, než zopakovat - a připomenout - Masarykův citát, který to velmi výstižně zformuloval již před 100 lety. 

"Válka je zlo. Ale není to zlo absolutní. Ještě horším zlem je žít v otroctví". 

Jestliže někdo nechce válku, a to za žádných okolností, a tedy ani tehdy, pokud je jeho vlastní země napadena cizím agresorem, tak je to zbabělec, hlupák, budižkničemu - prostě lidská břečka a sračka nehodná sebemenší pozornosti. 

Je zajímavé, že když mu prý kdosi poslal kulku (osobně se domnívám, že mu nějaký marketér poradil, že mu to zvýší preference, lidi přece mají rádi oběti, ne útočníky) - tak to okamžitě běžel na policii. 

Když je tak proti každému konfliktu - tak proč si to nenechal mlčky líbit ?? Proč se snažil o jakousi obranu ?? Proto, že šlo o něj ?? 

Vždycky jsem považoval Babiše za ztělesnění zbabělosti, vypočítavosti, úskočnosti a hnusu. Ale měl jsem za to, že aspoň nějakou úroveň má. 

Diskuse dokázaly, že nemá žádnou. 

Každý psycholog by navíc z jeho mimiky, řeči těla a dalších signálů snadno dovodil to, co jsme všichni viděli za covidu - že je to zmatený a pomatený chaot, který skáče z jednoho na druhé, plete páté přes deváté, samostatně neumí rozvinout jedinou kloudnou myšlenku - a hlavně neustále dokola opakuje, co mu kdosi nakukal, že mu zvedne preference : Já jsem proti válce, já nejsem vládní kandidát - ergo všichni, kdo jste nespokojení, volte mě - protože já jsem alternativa. 

Ano, to je. 

Alternativa pro blázny - a do blázince. 

Příště ho nechte přinést vysvědčení o způsobilosti vystupovat na veřejnosti, čerstvě vystavené od psychiatra. 

Protože ho před výstupem nutně potřebuje. 

Z Pavla nejsem vůbec nadšen. K mému ideálu, jenž bych chtěl vidět v čele státu, má na míle daleko. 

Ovšem ve srovnání s tímto evidentním magorem má aspoň vystupování, klidný a suverénní projev a působí přeci jen důstojně. 

Jeho názory komentovat nebudu, věřme, že si nechá aspoň poradit. 

V duelu těchto dvou by mělo být jasno každému, kdo nepřišel o rozum : Než Babiše, tak už každého. A Pavla zcela jistě. 

Protože s Babišem bychom se - po 10-ti letech s rusofilním ožralou na Hradě - vyloučili z civilizované společnosti evropských národů na dlouho a definitivně. 

Zbývá jen otázka : Jak tady takové poleno mohlo dělat předsedu vlády ? Jak tady mohl dělat ministra financí ?? Kdo mu zorganizoval a vede ten jeho Agrofert a jak k němu vůbec přišel, když kromě podrazů a křiváren neumí doslova vůbec nic ??? 

Na Slovensku se ho rádi zbavili, česká lůza jím vzala zavděk. Za cukrátka, zaplacená ze státního rozpočtu na dluh. 

Bože z lože !!! 

_______________________

_______________________

 

Babiš by nevyslal vojáky na pomoc napadenému Polsku - Novinky

 

K tomu lze doplnit jediné : Pokud nebudeme plnit členské závazky vůči ostatním my, nebudou je vůči nám plnit ani ostatní. Znamená to totální izolaci, degradaci našich mezinárodních záruk a v konečném důsledku - otevření se ruské agresi, o které se bude předem vědět, že nenarazí na žádný odpor. Jako v r. 1968. Je to totéž, jakobyste agresorovi poslali pozvánku. 

Takové hovado chce být u nás presidentem !!! 

A dalších 30% totálních hovad ho volí... Neskutečné... 

 

 

_____________________________

_____________________________