Pablo : Nechystám změny...

To jsme si, bohužel, všimli. Done Pablo. 

Mafiáni zůstanou mafiány, a to na svých předchozích místech,  nevzdělanci zůstanou nevzdělanci - a budou dál diletantsky rozhodovat o osudech ostatních, aniž by k tomu měli vůbec nějaké předpoklady. 

Těší nás Vaše upřímnost, Done Pablo. Samozřejmě je nám to dávno jasné i bez ní. 

Ale : Neslibovali jste náhodou před volbami pravý opak ??  Tedy - že přijdou změny ??? Že Vaše vláda - je vládou změny

Když už si to sami prokazujete - proč se také veřejně nepřiznáte ?? Ano, jsme podvodníci, otevřeně to přiznáváme, slibovali jsme vám něco, co jsme nejen nemohli, ale od počátku ani nechtěli splnit - pokud někdo byl takový jeliman, že nám věřil, tak už to, prosím, příště nedělejte. 

O nic jiného než o naše fleky nám nešlo, nic měnit samozřejmě nebudeme a ani nechceme, protože jak to je, nám docela vyhovuje, nezaslouženě bohatnem z nakradeného jako nikdy předtím - a vlastně bychom za to všechno měli Babišovi poděkovat. 

Protože kdyby on nebyl takové odstrašující hovado, tak nás by nikdy nikdo nevolil. 

Tak nám to promiňte, že jsme chtěli jen krást a dobře se mít a o ostatní se nestarat - vždyť většina ani z vás není lepší. 

A že nejste zrovna ve vládě ?? No - třeba ještě budete, vždyť právě na našich příkladech můžete dobře vidět, že tam může skončit každý, i sebevětší, trouba. 

Hlupácké a nevzdělané soudkyně zůstanou i nadále na svých místech a budou brát stovky tisíc za nic, dál se budou lidem vysmívat do očí, protože jim za to nic nehrozí - a oč špatnější, o to usilovněji budou chránit nás, kdo jsme jim to všechno umožnili. 

Až se vzmůžete na to nás z těch soudů vyházet, tak to je pak jiná - ale zatím na to nemáte ani omylem, tak nám vlezte na záda - a trhněte si nohou. 

A my si jdem zatím vybrat další novou vilku na Maledivách nebo v Karibiku či v Miami. Z těch jenom na exekucích nakradených miliard to bude vilek ještě několik. Tak ať nám ji neprodaj ´!!! 

A vy se tu zatím mějte, jak chcete.  

Váš 

Don Pablo. 

___________________

 

 

 

 

 

____________

 

 

Vláda radikální změny nechystá, ujišťoval Blažek zástupce justice

https://www.ceska-justice.cz/2023/01/vlada-radikalni-zmeny-nechysta-ujistoval-blazek-zastupce-justice/

 

 

Ano, opravdu nás velice těší, že nic měnit nebudete. 

Ještě nám dlužíte - krom svých platů, jež berete tím pádem za nic - vysvětlení, proč jste vlastně ministrem a proč jste členem strany, která před volbami slibovala změnu (a na základě toho ji voliči zvolili). 

 

 MSp : Fatální neznalosti + arogance soudkyň - musí mít vliv na plat (k213.cz)

 

________________________

________________________

 

 

 

 

________________________

________________________