Učte se Spravedlnosti - u MSp

Lhát, zapírat, uměle bagatelizovat - a když už to nejde jinak, tak pouze "konstatovat". 

A tím je MSp hotovo. S každým problémem. 

Ano, právo jsme porušili - a to Vám musí stačit. Nic nedostanete. 

Asi jako by chytli zloděje při vloupání, a ten řekl - ano, právo jsem porušil - a to vám musí stačit... A šel v klidu domů a policie ho nechala běžet... 

To je Spravedlnost, co ?? 

Tak přesně tohle předvádí STÁT  jako vzor chování. TAKHLE  vypadá - prý pravicové - ministerstvo, řízené ODS !!! 

 

Z dopisu jsem vzal jen poslední stránku, protože jen ta stojí za to, to předtím je umělé bagatelizování zavinění soudů - prý jsem neposkytl dostatečnou součinnost (kdybych ji neposkytnul, řízení by zastavili... A jak rádi !!)  - zajímavé snad je jenom to, že otevřeně popírají naprosto jasně prokazatelnou skutečnost, protože tam došlo k průtahům nejméně 5 let (!!!), kdy spis ležel - po zrušujícím rozhodnutí MS - na OS P - 7 a doslova vůbec nic se nedělo, jen se na spisu záhadně střídali soudci a soudkyně. 

Znovu se začalo jednat až v r. 2019 (případ je z r. 2012 a podle dotazu na soud byl v té době už na soudě před rozhodnutím soudu 1. stupně z daného roku jediný !!!) - a první dokazování proběhlo až v r. 2021, tedy po 9-ti letech, kdy už si dohromady nikdo nic nepamatoval, o co vlastně šlo... 

Doklady a internetové záznamy se hledaly už s velkými obtížemi, nebo se nenašly vůbec - a to bylo asi také cílem. 

Prostě - soudy to nechali vyhnít, až už spravedlnost naprosto pozbyla smyslu - a pak teprve začali "dokazovat". 

Průtahy zde měly tedy zcela zásadní vliv, kdyby věcné  projednání proběhlo do roka od podání žaloby, vypadalo by úplně jinak. 

Jenže to na Praze 7 ještě seděl zjevný idiot (už podle počtu hrubek v rozsudku), prý bývalý fízl, jistý Karel Bogner, který pak šel do důchodu - a ten měl za to, že jednat vůbec nebude a žalobu prostě zamítne, protože byla proti policajtům. 

Městský soud mu to zrušil, že takhle ne, takhle by ta hra na právní stát byla opravdu moc průhledná, a že aspoň něco udělat musí - třeba vyslechnout svědky - no, a následně se nejméně 5 let VŮBEC NIC NEDĚLO, protože vyslýchat policajty k tomu, jak někoho bezdůvodně přepadli a co při tom všechno napáchali, se soudu zjevně ne a nechtělo. 

Takže - napřed Vás policajti bezdůvodně přepadli, málem Vás oslepli, ohli Vám prst - pak se 9 let nic nedělo, a pak si nikdo nic nepamatoval, nebo tvrdil, že nepamatuje. 

A to všechno se Vás - podle MSp - dotklo jen málo, protože Vás policajti přepadli už tolikrát, že jste povinen si na to zvyknout, a tudíž to žádnou váhu de facto nemá. Ergo - tuhle osobu, tedy mě - lze přepadat už zcela bezdůvodně a zcela bez jakýchkoliv následků, protože si na to, že žije v právním chlívě, měla dávno zvyknout... 

 

DĚLEJTE TO TAKY TAK - TADY MÁTE JASNÝ VZOR A PŘÍKLAD  !! 

Až bude stát chtít platit daně - NASRAT.  Napište jim, že si uvědomujete, že jste je platit měli, že to konstatujete - a tím to musí stačit a být vyřízeno. 

Totéž s jakýmikoliv platbami vůči státu. Sám si to judikoval, sám nechť si to také užije. 

Máte pravdu - žaloba se zamítá. 

Máte pravdu, k porušení práva došlo - a to Vám musí stačit... 

Tak je občas porušíme taky. Uvidíme, nakolik jim bude stačit konstatování, že  K PORUŠENÍ DOŠLO... 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

________________________

_______________________

 

 

 

 

___________________________

___________________________

 

 

 

____________________________

____________________________