Nedovolené opuštění pracoviště na Městském soudě,

zmaření soudního jednání ... 

Aneb : Nám dobře známé "pohrdání soudem" . Jsem zvědav na ten rozsudek - jistě nepodmíněný - když se ho dopustila ústavní činitelka, úřední osoba, při výkonu povolání - tedy za všech přitěžujících okolností... 

Aneb : K čemu máme soudkyně za 200 tisíc měsíčně... Což prý zahrnuje a zohledňuje jak rizikovost povolání, tak i vysokou zodpovědnost. 

Zodpovědnost - ve skutečnosti žádnou nemají, tu za ně nese MSp - a to tak, že trhněte si nohou, v base Vám bylo teplo, najíst jste dostal, tak co byste tak asi ještě chtěl, že ?? Na "rozhazování" (za odškodné) nemáme !!  

A jak paní soudkyně zvládla "rizikovost profese" - to vidíme právě zde. A to i přes celou armádu po zuby ozbrojených policajtů, když už jí nestačila justiční stráž ( k čemu tam je ?? Ještě i za komančů fungovaly soudy bez justiční stráže - a taky to kupodivu šlo... ). 

Funkčnost a účelnost justice v praxi. Stačí zadupat - a zalezou jak králíci, nebo za sebe nastaví tzv. fackovací panáky. A ti oslové je za pár tisíc ze sebe rádi nechají dělat... Za cizí blbost. 

Chápete to ? 

Může být větší ubohosti ?? 

________________________

________________________

 

 

Utéct nemusela, měla si přece správně nechat dát přes hubu. Za to si ji spravedlnost platí... 

Ale - názorná ukázka, k čemu jsou baby v justici dobré... 

______________________________

______________________________

 

 „Zákon jsme my.“ Dav vtrhl do soudní síně s Peterkovou - Novinky

 

_____________________________

_____________________________