Výzva k demokratické solidaritě.

 

VÝZVA K DEMOKRATICKÉ SOLIDARITĚ.

 

 

 

Je to sotva dva dny, co jsem na našich stránkách zveřejnil informaci o tom, že dva z našich článků jsou předmětem policejního šetření. Reakce čtenářů, a to nejen našich členů, byla okamžitá a rychlá a lze říci, že v mnoha ohledech předčila očekávání.

 

 

 

Především lidem začíná docházet, že takovéto útoky na základní demokratické vymoženosti ze strany dosud totalitního státního aparátu jsou útokem na svobody každého občana a že jestliže za nějaký článek stíhají dneska mě, zítra to může být někdo z Vás a pozítří zakážou psát úplně, jako to bylo za totality. Akorát kdysi všemocnou KSČ  vystřídá stejně všemocná Policie ČR jako v každém správném policejním státě.

 

 

 

A tak se ozval pan František Hucek, správce stránek  www.ley.cz a mluvčí skupiny občanů postižených podvodnými konkursy, kteří mají s naší justicí taky svoje nevalné zkušenosti, i když se neúčastní opatrovnických kauz a nabídnul mi - i celému našemu sdružení -, že oba dva „zločinné“ články neprodleně zveřejní na svých stránkách, a to na adrese http://ley.cz/protest/fiala.html

s tím, že není-li toto trestní řízení účelově vedeno pouze proti mé osobě, tak ho musí stíhat taky.

 

 

 

A tak jsme se dopracovali k výzvě všem, kteří mají nějaké médium – zejména pak internetové stránky – k dispozici a kterým na základních demokratických principech záleží, aby se připojili a pana Hucka následovali.

 

 

 

Proto také všechny, kterým je svoboda slova drahá, tímto vyzýváme, připojte se k našemu protestu tím, že zveřejníte oba „zločinné“ články na Vám dostupných médiích – a policie ať si poradí. Může pak zkonstruovat monstrproces proti nám všem, a to už docela určitě přiláká zájem nejen naší veřejnosti.  Pak už bude v celé své nahotě vidět otevřený konflikt mezi demokratickou občanskou společností a dosud zcela totalitním státním aparátem a jeho pohůnky.

 

 

 

Všechny, kteří se budou chtít připojit, požádáme, aby nám o svém rozhodnutí dali vědět na kontaktní adresu těchto stránek  This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. a současně aby nám sdělili adresu (případně medium), kde tyto dva články zveřejnili.

 

 

 

A bude sranda !!  Starý osvědčený mušketýrský princip, který převzalo do svého záhlaví i dnešní NATO, vždy slavil své zasloužené úspěchy !! Bude je jistě slavit i v boji proti totalitním praktikám české policie.