Estébácký rozsudek z Kolína

Po oznámení nepodmíněného rozsudku Českou televizí v hlavní zpravodajské relaci se na redakci začali obracet občané se žádostí, abychom tento rozsudek zveřejnili.

Neměli jsme to původně v úmyslu, měli jsme za to, že dostatečně výmluvným je protokol z jednání (ten už zveřejněn na těchto stránkách  byl) , kromě toho jsme měli za to, že nemá význam zveřejňovat výplody fanatického estébáka, že se jim tím jenom přidá na významu, který nemají.

Nakonec ale, abychom nebyli podezříváni, že chceme něco zatajit a že je tam něco zásadního, o čem veřejnost neví, jsme se rozhodli těmto požadavkům na zveřejnění vyhovět - nechť se každý sám pokochá touto nádherou.

Za povšimnutí možná stojí závěrečné bludy a hodnocení pozadí případu - kde estébák Kruml hovoří o tom, že se pan Fiala pohybuje v závadovém prostředí, apod., čímž má na mysli zřejmě otcovské organizace.

Jistě vzor nepodjatosti, a konečně i moudra a logična, odsuzovat organizace, o kterých estébák sám nic neví, ale na druhou stranu - i nahrávka na smeč. Pan Fiala se totiž pohybuje především v prostředí naší justice, zvláště pak soudů, a pokud je Kruml považuje za závadové, má vzácně i pravdu.

Jde jistě ke cti obžalovaného, že na rozdíl od soudce samého toto prostředí nemělo a nemá na něj sebemenší  záporný vliv a odchází z něj denně stejně mravně nenarušen, jako do něj vstoupil.

Což se o jiných často říci nedá ....

 

rozsudek1

rozsudek2

rozsudek3

rozsudek4

rozsudek5

rozsudek6

rozsudek7

rozsudek8

rozsudek9

____________________________________

Bez přihlášení nemůžete vkládat příspěvky.