Právní bezvědomí justiční stráže,

ale i soudce Frankiče na Praze 10.

Aneb- zpět, hluboko ve feudálním středověku. 

Připojujeme následující záznam ze včerejší rvačky na Míčánkách, vyprovokované justiční stráží a soudcem Frankičem.

Záznam zachycuje především počátek zvůle justiční stráže, která tím pádem za veškerý další vývoj nese plnou odpovědnost.

Proč chtějí občana zadržet, neví, jediné, co ví, je to, že si to přeje pan soudce.

Když si pan soudce bude přát, aby Vás zastřelili, tak Vás tahle přihlouplá, dvacetiletá a zcela nevyškolená telata nejspíš taky zastřelí - takže už jenom to, že jim někdo svěřil zbraň, je jednoznačně obecným ohrožením, ne-li útokem na skupinu obyvatel, v tomto případě návštěvníků soudu.

Soudce Frankič - to je ten, jehož tatínek má posilovnu přímo na soudě pro Prahu 5 - a který právě odešel z fakulty (doufejme, že ne plzeňské) se na soudě zřejmě hodlá chovat jako feudální pán, přičemž justiční stráž považuje za své biřice, pro něž jediným platným zákonem je přání jejich pána.

O drzosti těchto cucáků a právních vygumovanců názorně  vypovídají následující záběry (stejně jako o tom, že je nikdo neškolí, že nemají ani základní průpravu pro výkon své profese a že je sebrali zřejmě rovnou někde od vidlí, dali jim bouchačku a pendrek a myšlení primitivů, přes které domněle vlak nejede) : 

 

http://www.youtube.com/watch?v=76dxm3Qmgfs

Rvaka_Mnky_11.2._

__________ ______________________________________

Doporučuji přetočit na čas 9:00, kdy přijde justičák k panu Štefkovi, který tam stojí, začne mu kroutit ruku za zádá a pak mu nasazovat kravatu s dialogem:
Štefek: Já tu jenom stojím a nic jsem nedělal [pravda]  
Justičák: Ale dělal!
Štefek: Co?!?  
Justičák: Chtěl jste mne napadnout!!! Neserte mi!

___________________________________

Tohle se nedá jinak komentovat, než zavolat na ty justiční strážce ne státní policii, ale pět sanitek, na každého strážníka dva přátelské zdravotní bratry v bílém plášti, všechny strážce naložit ve svěracích kazajkách  do sanitek a odvézt k jejich vlastní záchraně do Bohnic k relaxační terapii, aby poslouchali alespoň hodinu v kuse : " Uvolněte se, vaše ruce jsou těžké , vaše levá noha je těžká, vaše pravá noha je těžká, váš dech se zklidńuje a prodlužuje. Jste na zelené louce , kde svítí sluníčko a ptáci cvrlikají. "..." Je vám lépe a lépe"
http://www.youtube.com/watch?v=v7CDlpsAj74

Zdraví justiční stráži přeje Jirka Š.

_____________________________________

Už vím proč nosí strážníci velký obušek. Protože , co jim chbí mezi nohama musí mít vždy po ruce. Je to vlastně Zikmundo Freudovská pomůcka pro posílení narušeného ega. J. ;-)

_____________________________________

Je třeba poblahopřát  justici ke skvělému výběru soudních pochopů. Tak dokonale vygumované mlátičky bez vlastního názoru  a s  násilnickými sklony občan jen tak nevidí.  Možná ani nejsou moc drazí, protože je jasně vidět, jak tu práci dělají hlavně z důvodou uspokojení svých psychopatických vlastností. Prostě ideální výběr a kombinace pro všechny utlačovatelské složky a režimy.

O.S.                                                                                                                                                                _____________________________________

Bez přihlášení nemůžete vkládat příspěvky.