Rok vězení ve zprávách ČT 1

CTVe 13. minutě zpráv ČT 1 v pátek, 11. února se hlavní  oficiální médium rozhodlo oznámit rok nepodmíněně pro předsedu K 213.

Zprávu považujeme za věcnou a objektivní, bez citového zabarvení - a tedy i bez snahy předsedu K 213 poškodit. Což je někdy víc než dost.

 

___________________________________

http://www.youtube.com/watch?v=pmJx2MOtDTM

___________________________________

Podobně informovala i Mladá fronta - s tím ovšem, že vše podstatné zatajila. Kolínský soudce Kruml totiž nebyl jen členem KSČ, ale také - a to především - spolupracovníkem  StB, což právě K 213 rozkrylo,  doložilo - a hlavně - zveřejnilo. 

A tvrzení, že štrasburský soud dal otcům zapravdu pokud jde o nepřiměřenou délku řízení, je pravdivé jen z jedné třetiny - protože další dvě, daleko závažnější pochybení justice - tedy porušení práva na rodinný život  a na přiměřenou ochranu práv státním aparátem -  nezmiňuje vůbec - a to už je záměrné a neobjektivní zkreslení skutečnosti. Přitom v tom tkví podstata věci - tedy nejen že proces byl nepřiměřeně dlouhý, ale především že byl nespravedlivý a nikdo při něm nechránil práva otce, ač to bylo povinností státních orgánů. 

http://zpravy.idnes.cz/aktivista-za-prava-otcu-dostal-za-skok-z-okna-soudu-a-utok-na-straz-rok-natvrdo-1y5-/krimi.asp?c=A110211_095655_krimi_zep

_____________________________________

 

Bez přihlášení nemůžete vkládat příspěvky.