Škola lásky v blázinci ?

Anebo jen bláznivá redaktorka v Týdnu ?

Podívejte se na článek

 

http://www.tyden.cz/rubriky/domaci/politika/skola-lasky-v-blazinci-klaus-nepomohl-chlapec-musel-do-lecebny_193050.html

a žasněte - spolu s námi - jak hloupé redaktorky může zaměstnávat i vcelku renomované médium jakým Týden alespoň kdysi byl.

Už jenom ten název.

Děti, které jsou dlouhodobě štvány proti druhému rodiči tím rodičem, který je má v péči, nejsou umisťovány na psychiatrii proto, aby se tam "naučily milovat svého otce", jak naprosto bez základních znalostí věci popisuje nevzdělaná redaktorka, nýbrž proto, aby se vymanily z vlivu programujícího rodiče, který na ně má vliv asi jako prudký psychický jed, otravující jejich city i vztahy. Přerušením pravidelných dávek tohoto jedu dítě logicky ozdraví.

Že se tak děje na půdě psychiatrické léčebny, je jedině smutnou vizitkou České republiky a její neskutečné zaostalosti v této oblasti - neboť již před 8-10 lety ecistovaly velmi reálné plány a programy na to, jak zřídit a zprovoznit dětské ozdravovny, které by se jako neutrální prostředí pro tyto účely hodily daleko více. To, že tyto ozdravovny dosud nestojí, nelze přičíst nikomu jinému než právě takto hloupým redaktorkám, masírujícím veřejné mínění.

Kdyby tyto ozdravovny stály, neumísťovaly by se děti do psychiatrických léčeben, nýbrž právě tam.

To, že Terezce Smutné tento pobyt nijak neprospěl, lze přičíst pouze a výhradně celkově nepřipravené společnosti, přeevším pak nemocnici v Motole, která programově mařila terapeutický program, a to především tím, že tam pravidelně pouštěla za dítětem matku, tedy programujícího rodiče, čímž smysl celého pobytu postavila na hlavu - a samozřejmě ten byl následně bezcenný. Je otázkou, zda to feministické kruhy - a ty měly v Motole vždy extrémní zastání - neudělaly přímo schválně, aby se mohlo argumentovat - právě prostřednictvím takto hloupých redaktorek - že to " k ničemu nebylo".

Korunu všemu pak redaktorka nasadila vyjádřením psychopatky Uváčikové, v současnosti trestně stíhané a odsouzené recidivistky (vystavování křivých znaleckých posudků a křivá svědectví před soudem), neboť na její názor se může ptát buďto naprosto omezený blbec, který nemá v oboru základní orientaci, anebo stejná mrcha, jako je psychicky zjevně postižená Uváčiková.

Týden by se měl velmi vážně zamyslet nad tím, koho zaměstnává a pro jaký okruh čtenářů chce psát.

________________________________

Tden

Bez přihlášení nemůžete vkládat příspěvky.