Kam se poděl Igor Hnízdo ?!!

Aneb : Na drzého spratka nic jiného než pořádná facka nikdy platit nebude.

V Maďarsku se rodiče žáka postavili za učitele, kterého vedení školy vyhodilo, neb jejich synáčkovi dal "hlavičku". Rodiče však objektivně uznali, že si ji zasloužil - a učitele zase vzali zpátky.

Více už Šárka Medková :

http://sarkamedkova.blog.idnes.cz/c/175985/Ses-drzej-Dostanes-hlavickou-do-hlavicky.html

____________________________________

Seš drzej ? Dostaneš hlavičkou do hlavičky !!

Dnes jsem na netu četla jednu zajímavou zprávu z Maďarska o tom, jak se jeden učitel už neudržel a dal žákovi takovou hlavičku, že by se za ní nemusel stydět ani leckterý fotbalista. Za incident, který si některý ze snaživých žáků nahrál na mobil, byl poté vyhozen. A teď přichází to nejzajímavější, co mě osobně posadilo na zadek –rodiče toho žáka (radši bych napsala spratka drzýho) se postavili za učitele a tím dosáhli, že může dál vyučovat..

..a trénovat hlavičky zas na někom jiném. Říkám 3x hurá učiteli a 5x hurá rozumným rodičům, kteří si nemyslí o svém děťátku, že je chudinka utlačovaný,ale zcela objektivně uznali, že mají doma drzého hajzlíka a co se dosud nepodařilo jim (dát občas mladýmu pořádnýho lepáka), za ně udělal učitel.

 

Ponechme stranou úvahy,co je tělesný trest a co už hraničí s týráním. Za týrání dětí bych dávala nejpřísnější tresty, ne nějakých směšných 5 let a zavedla povinnou kastraci těchto „rodičů“. Ale to by bylo na úplně jiný článek.

 

  1. Kdysi jsem studovala pedagogickou fakultu. Bohužel jsem jí z mladické nerozvážnosti (lepší termín by byl z blbosti) nedodělala, ale měla jsem šanci si i vyzkoušet roli učitelky. Moje pedagogická kariéra trvala celých 14 dní. Stručně řečeno- neměla jsem na to nervy. Těch hlaviček bych musela dát totiž o mnohokrát víc než dotyčný učitel z Maďarska. A zcela určitě by mě nikdo z rodičů nepochválil, možná by mě některý z tatínků udělil hlavičku také.

 

Proto jsem ušetřila psychiatrické léčebně v Kosmonosech jedno lůžko a raději dobrovolně a bez fanfár opustila školu.

 

Za těch 14 dní jsem si v kabinetě vyslechla takových stížností, že by vydaly na diplomovanou práci. Kolegyně už se ani nepozastavovaly nad nadávkou kr..a, to už byl skoro standard. Za pí..u už byla poznámka v žákovské knížce. A že by je to nějak vzrušovalo ? Nebo snad jejich rodiče ? Šárko, ty naivko, kde to žiješ ? My jsme rády, že na nás zatím nikdo nemíří během vyučování bouchačkou. Podotýkám, že jsem učila na 1.stupni ZŚ.

Školy v přírodě jsou za trest, lyžařské zájezdy taktéž. .Školy od toho pomalu upouští, neboť hazardérů, co by si vzali dobrovolně na krk 30 uječených a drzých harantů, je čím dál méně.

 

Kam se poděl starý dobrý Igor Hnízdo ?

Igor_Hnzdo

_______________________________

 

Bez přihlášení nemůžete vkládat příspěvky.