Komunistka Maříková, bývalá soudkyně KS v Praze

odsoudila předsedu K 213 v neplatném jednání na rok nepodmíněně za jeho snahu o prosazení závazného a platného evropského rozsudku.

A to přes včas podané oznámení o kolizi termínů, kdy logicky dříve nařízený soud má přednost před později nařízeným - a na Hromnice řešil p. Fiala případ pana Komárka u soudu v Pardubicích.

Je to týž případ, který v 1. stupni "projednal" estébák Kruml v Kolíně v době, kdy byl pozván na tiskovou konferenci k podání vysvětlení ohledně své spolupráce s StB - což svým způsobem vysvětlení také je.

Srozumitelná odpověď starých struktur na úspěšné zastupování otců sdružením K 213 po celé republice, že ?!!

______________________________________________

Námitka podjatosti a sdělení o neplatnosti jednání.

marikova_komunisty_ne_1

 

 

marikova_komunisty_ne_2

 

Komunistku tedy rozhodně ne!

 

Vrácené předvolání k veřejnému zasedání. Bývalá soudkyně nemá co koho předvolávat, natož co projednávat.

marikova_neplatnost

______________________________________

K 213 zbavilo Maříkovou funkce soudkyně pro naprostou neschopnot již  v dubnu 2009, tedy přede dvěma roky. A dneska si klidně soudí dál, je jistě vzorem nestrannosti a objektivity a posílá našeho předsedu na rok do vězení - za prosazování evropského rozsudku.

To je holt ta naše slušnot a nedůslednost - kdybychom ji tehdy vyhodili z okna, jak jsme správně měli, tak by teď nevydávala křivé a zvrácené rozsudky !!

Mimochodem, když narazíte někde na zvláštní svini nebo zvláště tupou soudkyni a je jí přes padesát, můžete si být skoro jisti, že taky byla v KSČ. To je téměř stoprocentně fungující pravidlo.

http://k213.cz/start.php?act=read&art=1421

________________________________________

Jsem jen horník z UD HAMR, může mi někdo vysvětlit, jak tady může soudit komunista, když ta partaj byla nazvaná zločineckou ?!!  Kde udělali soudruzi z NDR chybu? A kde jsme udělali chybu my? Olda Mezl

________________________________________

Staronoví soudruzi a noví zločinci v tomto směru žádnou chybu nedělají. Naopak, jim ten současný marasmus justice, vydíratelnost, zmetkovitost jejich práce a zkorumpovanost plně vyhovuje, protože pak nemají obavy z trestů za svoje zlodějny a justiční zločiny.

Velkou chybu jsme udělali a stále děláme my občané. Mlčeli a nedělali jsme nic s účelovým heslem "nejsme jako oni". Ovšem proč mlčí a nedělá nic stále dnes většina společnosti, to také nechápu?

Naštěstí jsou vidět  nezdolné skupinky  a jednotlivci, jejich hlasy a názory jde vyhledat a jejich činnost je příslibem budoucích zásadních změn. Ovšem je třeba, aby se opět probrala mlčící většina, která se naivně domnívá, že jí se to netýká. A my se musíme opravdu sjednotit proti všem lumpům.

 

O.S.

_________________________________________

Bez přihlášení nemůžete vkládat příspěvky.