Dementní spolek s dementní místopředsedkyní

Pokud někdo považoval Spolek Šalamoun za spolek vcelku směšných a právně i fakticky neškodných kašparů, bývalých agentů a dyslektiků - a chyběl mu pro to důkaz, pak ho právě dostal a nabizíme mu ho v přímém podání. 

Neboť nikdo normální si nemůže zvolit Kovářovou za místopředsedkyni normálního spolku, který chce být a má být brán vážně. 

Více viz zpráva agenta StB a úchylného feministy Jemelíka :

ZPRÁVA PRO VEŘEJNOST: VALNÁ HROMADA SPOLKU ŠALAMOUN

 

V sobotu 29.ledna 2010 se v Praze sešla valná hromada občanského sdružení Šalamoun – Spolek na podporu nezávislé justice v ČR. Členové se dohodli na úpravě stanov, potvrdili p. Johna Boka ve funkci předsedy a obsadili nově zřízené funkce: pí. JUDr. Danielu Kovářovou zvolili místopředsedkyní, pí. PhDr. Terezu Holovskou tajemnicí.

 

Členové se shodli v názoru, že současná úroveň činnosti orgánů činných v trestním řízení stále nezaručuje všem účastníkům spravedlivý proces, proto je pokračování činnosti spolku Šalamoun nadále důvodné. Spolek lituje přílišné střídmosti pana prezidenta při udělování milostí a vyjadřuje nespokojenost se záporným postojem současného ministra spravedlnosti k podávání stížností pro porušení zákona.

_________________________________

 

Bok

_________________________________

 

Snad se nejedná o ten pověstný Stokholmský syndrom ? Poněkud nerozumím, jsem jen pouhý bývalý horník z Uranovejch dolů? Ale chartisty jsme mezi sebou neměli !!! Tím nevylučuji že nemohli fárat na jiných šachtách. Ale nikdo o nich nevěděl. Olda Mezl

_________________________________

 

Zdravím,
s tím Šalamounem a kašparem Bokem,to pro mě překvapení není.Mně stačilo,když jsem toho komedianta viděl v pořadu Máte slovo,jak byl servilní k justiční mafii ČR i jejímu symbolu soudružce Kovářové.Takovou "opozici" si budou rádi vydržovat a tyto kašpary do podobných pořadů i opakovaně zvát.Naopak mě nepozvali ani jednou,když jsem dramaturgii sdělil,o čem bych si chtěl s JUSTIČNÍ MAFIÍ a ESTÉBÁKY z asociálního MPSV povídat.
Josef Langhammer

__________________________________

Bez přihlášení nemůžete vkládat příspěvky.