Ověření feministických bludů v běžné praxi

Aneb o sebeuspokojení ženy, jejíž mateřskou roli převzal plně manžel, čímž jí umožnil "plně se realizovat" v práci.

Pbh_Sylvy

Přidáváme další díl dobrodružného seriálu "Šmolka pátrá, radí, informuje ..." aneb : rady psycho "odborníka" očima normálního člověka :

http://ona.idnes.cz/pribeh-sylvy-manzel-me-svym-sobectvim-pripravil-o-syna-pio-/vztahy-sex.aspx?c=A110128_110858_vztahy-sex_jup

_________________________________________

Oběť rovnocenného přístupu k rozdělení rolí podle pohlaví.

Jak to vypadá, když muž vyslyší feministická volání, "osvobodí" ženu od mateřství a nechá ji svobodně vydělávat a realizovat se v praxi - po čemž mnohé feministky usilovně volají a stěžují si na "tradiční" - obvykle ještě dodají "patriarchální" rozdělení rolí - tak to výstižně popisuje následující článek.

Laskavému čtenáři doporučujeme zejména některé perly, které by rozhodně neměly ujít jeho pozornosti :

Manžel se mu sice maximálně věnuje, ale to je všechno, co doma udělá ….“

Kolik žen na mateřské neudělá zdaleka ani to, aniž by si jejich manželé stěžovali a berou (= musí to brát) to za normální?

„Já vydělávám, a on se stará o dítě. Nouzi o peníze nemáme, ale já velmi trpím“

Takže nouzi o peníze nemá, manžel se jí stará o dítě - sama říká, že vzorně - ona se může svobodně realizovat v práci - a ještě se jí to nelíbí ??!! Copak, copak - že by stesk po tradičním - samozřejmě že patriarchálním - rozdělení rodiny a rolí v ní ?

Nejlepší je samozřejmě blb Šmolka v závěru - manžela, který se vzorně stará o dítě, označuje za "lenocha", vyčítá mu, že rezignoval na svou - jistě tradiční a typicky patriarchální - roli živitele rodiny a dodavatele finančních prostředků pro domácnost a považuje za normální, že se s ním manželka dokonce rozvede, pokud si nezačne hledat práci? A kolik mužů takhle živí po celá léta své (líné) ženy, které jsou - přeci samozřejmě - s dětmi doma, aniž by někoho - natož pak pitomce Šmolku - napadlo jim vyčítat - notabene v médiích - že jsou líné ? A že by dokonce snad jejich manželé měli plný důvod se s nimi rozvádět ?!!

 

Z těchto líných žen, válejících se doma celá dlouhá léta, často i tehdy, když už děti dávno odrostly, neváhají feministky dělat "oběti domácího násilí" a vykazovat z bytu živitele rodiny, díky nimž mají nejen kde bydlet, ale také co jíst a do čeho se obléct. Že by dvojí metr "psychologa" Šmolky ? Že by stesk předních feministů a feministek po tradiční rodině ? A co na to feministky, třeba z proFemu ? Vždyť to je barbarský útok přímo na základy jejich učení, notabene v předním feministickém plátku, jakým Ona.dnes zcela jistě je ?!!!

 

Není snad příběh Sylvy vyvrácením feminismu v praxi a potvrzením jediné správné - tedy tzv. patriarchální - rodiny a rozdělení rolí v ní ? A ještě něco : On jí - chudince - "ukradl dítě", za situace, kdy ho denně vidí a ani sama nepíše, že by jí nějak bránil s ním jít třeba na procházku nebo si hrát a kreslit - dalo by se čekat, že by to její manžel spíše uvítal, aby si zase mohl kreslit on. Tisíce otců, kteří řádně živili své rodiny (což jim u soudu různé krávy ještě většinou vyčetly, že prý byli málo doma a nezajímali se o rodinu) se ke svým dětem nedostanou po celá léta - aniž by to idiota Šmolku sebemíň rmoutilo anebo se nad tím pozastavoval.

Je k tomu vůbec třeba ještě něco dodávat ? A teď už si můžete sami ten skvost přečíst na :

http://ona.idnes.cz/pribeh-sylvy-manzel-me-svym-sobectvim-pripravil-o-syna-pio-/vztahy-sex.aspx?c=A110128_110858_vztahy-sex_jup

________________________________________

Bez přihlášení nemůžete vkládat příspěvky.