POZOR !!! Máme novou rodinnou právničku !!

Pokud byste náhodou nevěděli, komu se svěřit se svými opatrovnickými problémy, pak - neváhejte !! Nová advokátní kancelář právě vzniká !!! A nezapomeňte, že má s dětmi - nebo alespoň jejich přípravou v křesle a na stole ministerské pracovny - bohaté zkušenosti !!

Už se nemůžeme dočkat, až ji budeme potkávat u opatrovnických soudů - jistě jako skvělou advokátku protistrany !! Výživné má přece v malíčku, vždyť na ně vymyslela dokonce i vlastní tabulky !!

Kovov_-_2

_______________________________

Více už na :

http://zpravy.idnes.cz/exministryne-kovarova-odchazi-z-akademie-otevre-advokatni-kancelar-11x-/domaci.asp?c=A110131_155516_domaci_js

________________________________

Páni, no to je ale rána !! A já blbec myslel, že jí dají tu nobelovku za literaturu, půjde si psát někam do jeskyně ty svý sexuální paskvily, a bude od ní pokoj !!

________________________________

Předčasná radost, synku !!

_______________________________

Stane se  společnicí nové advokátní kanceláře také známá únoskyně a renomovaná odbornice na mezinárodní a rodinné právo JUDr. Lenka Pavlová, Ph.D.?

O.S.                                                                                                                                                                          _______________________________

Bez přihlášení nemůžete vkládat příspěvky.