Dva otcové vdávají dceru ?

Svatba_dcery_

V následující radě se psycholog kupodivu dobral správného závěru, byť používá nesprávných - a nesprávně zažitých - termínů.

Je jistě symbolické, že mladá slečna správně vycítila tisíciletou tradici, že "k oltáři" by ji měl vést její táta - kterého ovšem nesprávně označuje za "biologického otce", což je zažitý komunistický paskvil sloužící k degradaci otců obecně. Znáte snad někdo nějakého "nebiologického" otce ? To prostě není otec, a basta.

Psycholog by měl sice slečně správně schválit její - jedině správný - výběr a rozhodnutí - ovšem současně by nebylo vůbec od věci - namísto bezcenných blábolů o dvou otcích, což je samozřejmě nesmysl a slečna to kupodivu správně sama cítí - jí vysvětlit, že otce má samozřejmě jenom jednoho, tzv. "přítel matky" to pochopitelně není a nikdy nebude, a to dokonce ani kdyby se na hlavu postavil, slovo "biologický" před slovem otec je naprosto nadbytečné - asi jako neříkáme "biologický chléb" nebo "biologická moucha" a k oltáři ji jedině správně má vést její táta - a pokud se to její matce nelíbí, může klidně zůstat doma a léčit si svoje komplexy a mindráky, se kterými se ani za léta nedokázala vyrovnat.

Psycholog- asi proto, že to není Šmolka, ale PhDr. Aleš Borecký - má samozřejmě pravdu, když říká, že to je svatba především té slečny dcery a že ona by si měla umět prosadit, kdo na ni půjde, a kdo ne. A v první řadě - kdo ji povede k oltáři (nebo před pana starostu).

 

Více na :

http://ona.idnes.cz/pribeh-bary-nevim-ktery-z-mych-otcu-me-ma-odvest-k-oltari-p28-/vztahy-sex.aspx?c=A110117_155141_vztahy-sex_jup

_________________________________________

Bez přihlášení nemůžete vkládat příspěvky.