Stav utkání v poločase: 2:0 !!

Pokud někdo netuší, o čem, případně o jakém utkání je řeč, tak vězte, že o ničem menším než o duelu Fiala vs. středočeská justice.

Dnes si totiž pan Fiala převzal na Krajském soudě v Praze  (který navštívil kvůli něčemu zcela jinému, a sice  kvůli soudu s Helenkou) již měsíc staré usnesení (viz. http://k213.files.wordpress.com/2011/01/franc_potvrzen.pdf) , vydané - světe, div se !! - soudkyní Lucií Černou (tou samou Lucinkou, která přede třemi měsíci nařídila věc v Kutné Hoře projednat poté, co zamítla všechny (odůvodněné ) námitky pana 'Fialy, které ovšem předtím věc vyřizující soudce Petr Franc uznal jako důvodné a  rozhodl, že se žádný trestný čin nestal a že se tudíž ani nic projednávat nebude). Usnesení konstatuje, že se s definitivní platností zamítá odvolání státní zástupkyně z Kutné Hory s tím, že je zjevně nedůvodné a že jednání pana Fialy (sprostý dopis policajtovi Markytánovi, který ho předtím křivě obvinil) bylo možná neetické nebo neslušné, nicméně jeho společenská nebezpečnost je menší než nepatrná, a tudíž nemohlo dojít k naplnění skutkové podstaty žádného trestného činu - a věc se tudíž s definitivní platností postupuje Městskému úřadu v Nymburce (ten bude mít ale radost !!) s tím, že mohlo dojít pouze ke spáchání přestupku.

Usnesení bylo vydáno - jak jinak - v neveřejném zasedání, aby vzbudilo co nejmenší pozornost  a pokud možno dále nezvyšovalo popularitu obžalovaného - který si tak může jít s radostí podat další žalobu o náhradu škody plynoucí z bezdůvodného trestního stíhání, za poslední rok již třetí (!!) , neboť usnesení krajského soudu je konečné a žádný řádný opravný prostředek proti němu již není možný.

Co dodat ?

Z velkého průšvihu, jehož zdání se právě před rokem snažila justice uměle vytvořit - 4 trestní stíhání ve třech různých městech, k tomu ještě dvouměsíční vazba - zbyla jen velká blamáž.

A trpká přichuť porážky na straně jedné - sladký pocit opětovného vítězství na straně druhé.

A teď hádejte, která strana je která !!!

Ze čtyř loňských trestních stíhání tak dvě skončily definitivním vítězstvím, další dvě na ně teprve čekají.

Není otázkou, zda se dostaví, nýbrž pouze a výhradně, kdy se tak stane a který soud (rozuměj na kterém stupni justiční soustavy) bude mít tu odvahu takové další rozhodnutí vydat. 

_______________________________

2 : 0

 

Gl

________________________________________

Dobry vecer,
gratuluji ke vstreleni druheho golu viz. http://k213.cz/JOOMLA/index.php?option=com_content&view=article&id=388:stav-utkani-v-poloase-20-
Verim, ze se dockame hattricku...., a protoze je teprve polocas, myslim, ze je to i realne.
P.

_________________________________________

Jirko, moc si Tebe vážím, ale tentokrát jsi docela mimo. V kopané fungují 3 rozhodčí a dokonce delegát který bdí nad regulérnosti utkání. Milý Jirko, ty kopeš úplně na jiném hřišti, kde pravidla a prostředky si stanovuje soupeř s neomezenou mocí a s netajenou nenávistí vůči Tvé osobě, žádné fér-pley nesmíš čekat, jen podrazy a zákeřnosti nejhrubšího zrna. Olda

 

__________________________________________

Gratuluji k vyraznemu naskoku ve fotbalovem utkani.
Jen tak dal.
Bude prosim zverejneno zminovane usneseni pro verejnost?
Preji hodne uspechu.
K.
_________________________________________

Bez přihlášení nemůžete vkládat příspěvky.