Jistě víte, co si máte políbit ...

kissmyass

Vězeňská služba se chová jako pravý buran. Ostatně kdo by také od ní co jiného čekal. Náklady za druhou  nezákonnou vazbu našeho pana předsedy nejprve poslala vymáhat exekutory, a když ti nic nevymohli, tak to zkouší zase jinak, ač jí pan předseda opakovaně napsal, že zaplatit si vlastní protiprávní uvěznění může jedině blázen.

A přesto ... přišel tenhle dopis ....

Asi správně tušíte, co mi můžete políbit, že?

Asi správně tušíte, co mi můžete políbit, že?

Co jiného také k takovému dopisu poznamenat ?

____________________________________________

Pane Fialo,

to je nazáviděnihodná situace. V našem soudní bordelu Vás může postihnout další exekuce jenom kvůli této malé a nezákonné částce. Kdybyste  však "poctivě" a bez úmyslu prošutroval miliardy, jako třeba Salczmann  s tím rakouským obchodníkem, soud by Vás po několika letech ještě s omluvou označil za nevinného. Ale 945 Kč, to bude  nakonec drahý.

Možná když doporučíte tuhle fintu jak naplnit státní rozpočet  geniálnímu a nejlepšímu Kalouskovi, tedy nejdříve občany pozavírat do nezákonných vazeb a pak jim za to vyměřit dluh s vymáháním soudní cestou, třeba Vás také zaměstná jako dobře placeného poradce a jenom Vám výběrově těch 945 Kč odpustí.  Zároveň ušetří práci soudům a nedá jeden vývar exekutorům. Oni se napakujou na dalších.

O.S.

 

Bez přihlášení nemůžete vkládat příspěvky.