Zprávy z adminu

internetDíky skvělé práci administrátora stránek máme včasné a aktuální informace o zákulisí našich stránek, které jsme dříve neměli. Protože to jsou informace natolik zajímavé, že je škoda je nezveřejnit, tuto chybu tímto napravujeme ...

___________________________

Dobry den,

jeste k te statistice - ze k nam chodi radove stovky lidi kazdy den, kteri si K 213 najdou vyhledavacem (jako treba seznam) jsem uz zminoval. Schvalne jsem se jeste kouknul na jinou statistiku - prvni den provozu novych stranek jsem vam sdeloval, ze za tento den (byl to ctvrtek 1. 12.) k nam prislo 21 navstevniku ze site spravovane ministerstvem spravedlnosti (tj. soudy, MSp,...).

Tak pro porovnani,  jaka je statistika techto navstevniku z domeny ns.justice.cz za prvni lednovy tyden:
3. ledna (Po) 33 navstevniku
4. ledna (Ut) 40 navstevniku
5. ledna (St) 47 navstevniku
6. ledna (Ct) 50 navstevniku
7. ledna (patek, pristupy do 15:30) 38 navstevniku

Pokud tedy porovnam prvni den noveho webu (streda 1. 12.) se ctvrtkem 6.1., tak je to narust na vice jak dvojnasobek (21 --> 50).

admin

PS.  Podobne prudky je i narust celkove zobrazenych stranek. Streda 1. 12. 2966 stranek -> Ctvrtek 6.1. ale uz 5139 stranek. A to jeste muzeme spekulovat o tom, ze prvni dny provozu si spousta lidi proklikavala ze zajmu nove stranky a tyto stranky postupne indexovaly automaticky roboti. Takze se da rici, ze ctenare jsme nejenom udrzeli, ale ziskali i radu novych...

Z posledních článků měl největší úspěch ten o soudě na Praze-východ, kam byly desítky přístupů z portálu ministerstva vnitra a policie, ale také z Úřadu vlády.

Inu, článek si našel své správné adresáty....

________________________________

Pane Fialo,

nyní lze očekávat dva scénáře.

1) stránky K213 budou pro justici a policii ze strany zaměstnavatele blokovány

2) články budou povinně studovány  a vytěžovány jako zdroj pro doškolování pracovníků policie, státního zastupitelství a justice .

 

O.S.

Bez přihlášení nemůžete vkládat příspěvky.