Když dva dělají totéž, není to obvykle totéž

knapovaJeště REFLEX: Na rozdíl od pana JXD, redaktorka Adéla Knapová si problematiku zjevně nastudovala a jejímu příspěvku není co vytknout. Naopak - vystihnul stručně a jasně podstatu věci. Mimochodem, její výklad nezapře znalost posledních článků ze stránek K 213, což úrovni jejího článku jedině prospělo.

Dva lidé v jediné redakci na jediném článku - a takový rozdíl! Článek pana Doležala si můžete přečíst ZDE.

adelka

Mimochodem, paní redaktorka Adéla Knapová měla přijít za předsedou K 213 na návštěvu do Ruzyně právě 10. června, v den, na který následně - urychleně - nařídil krajský projednání propuštění z vazby.

Česká justice své rukojmí - našeho předsedu - raději rychle propustila, než by byla umožnila, aby na Ruzyni vznikla prvostránková reportáž o politickém vězni po dobu předvolební kampaně a voleb.

________________________________________________

Dnešního dne dosáhla na serveru Známý lékař Uváčilová stoprocentní hodnocení. Ovšem, jak se dalo čerkat, s minusovým znaménkem. Zb.

________________________________________________

Také mne ta redakorka překvapila, od  marjánkáře, ještě k tomu pod ochranou vnitra za hlasy mladých pro ODS jsem nic rozumného už nečekal....Zbyněk

________________________________________________

Příspěvek ze stránek SPOV :

Rád bych zareagoval na výše uvedený příspěvek o tom, že "stát nepodporuje rodinu". To je totiž sice pravda, ale pravda ještě hodně zmírněná a učesaná. Skutečnost je daleko drastičtější, a sice taková, že stát rodinu vysloveně programově rozbíjí, z čehož profituje stamiliony korun celý tzv. "rozvodový průmysl" - především opatrovnická justice a na ni navázané struktury "znalců" (kteří ve své podstatě neznají nic, tedy ani naprosté základy toho, co by znát měli a čím se živí), dále asociálních pracovnic, které jsou už ze své podstaty asociální a pro svou práci rovněž nemají žádnou kvalifikaci - stejně jako opatrovnické soudkyně.
Cílem tohoto rozvodového průmyslu je i z malého problému vytvořit velký, zásadní, rodinu rozbít a na tzv. pomoci rozpadající se rodině vydělat nekřesťanské peníze. Tedy : Tam, kde problém není, uměle ho vytvořit, tam, kde se zcela běžný problém objeví a má jednoduché řešení, uměle ho nafouknout a vytvořit z něj problém zásadní, neřešitelný. Je běžné, že tyto mafiánské struktury rozbíjí programově u soudu i uzavřené dohody rozvádějících se rodičů, protože ony dohody nepotřebují - potřebují "vystavovat posudky" a "řešit konfliktní situaci" , neboť na tom se uživí tisíce rodinných "poradců" a jiných darmošlapů, kteří by jinak byli nezaměstnanými, zatímco takhle se topí ve zlatě.
Fungující rodina je pro tyto darmošlapy problém. Nic od nich nepotřebuje. A tomu je třeba rázně předejít, rodinu rozbít, vnutit jí, že je naopak v těžké krizi, která potřebuje akutní řešení - a stovky darmošlapů v tu chvíli zavětří tučnou kořist. Feministky, znalci, psychologové, psychiatři, mediátoři, asociální pracovnice - ti všichni by byli v tu ránu, kdy se konflikt urovná nebo nikdy nenastane, zbytečnými. Stát by měl o desítky tisíc nezaměstnaných více. Podpůrné fondy na "rodinu" by neměl kdo čerpat, neboť jedině tyhle zločiné struktury je čerpají "v zájmu rodiny" především.
Protože z problémové rodiny vyrostou zase jenom problémoví jedinci, tyhle struktury si mnou ruce - o práci je postaráno i na příští generace. Justice křičí po dalších soudcích a věznicích (neboť tam nemalá část takto vychované mládeže skončí) - a nikdo už neřeší, že tyhle požadavky byly uměle vytvořeny, resp. by byly zhola zbytečné, kdyby fungovalo to hlavní a základní - totiž zdravá rodina.
Já bych jako řešení navrhoval jediné - zavést trestný čin rozbití rodiny, do kriminálů by se přesunuly desítky feministek, asociálních pracovnic, rodinných terapeutů, mediátorů, znalců, opatrovických soudkyň a něco i z těch husiček, co tomu všemu naletěly a spolkly návnadu i s navijákem - a rodina by začala zdravě prosperovat. Jako fungovala do té doby, než se všichni tihle darmošlapové objevili.  Bez státu a jeho zločinných struktur.

_________________________________________

Bez přihlášení nemůžete vkládat příspěvky.