Nebudu nic dělat, říká Holasová,

předsedkyně soudu v Nymburce, ohledně důvodného podezření z korupce u soudce Steinmetze, který si nechává podle našich zpráv platit za propuštění na půlku 30 tisíc korun.Protože - kdoví, co bychom ještě vyšetřili, a kde by se to zastavilo, že ?

Podívejte se sami, jaké huse svěřili vedení soudu (mimochodem, v tomto směru není zdaleka jediná, stačí se podívat na další hvězdu do sousedního Kolína, aby člověk viděl, co všechno je v justici možné - stručně, prostě, všechno !! Snad s výjimkou toho, že byste někde potkali slušného a logicky myslícího, zodpovědného člověka). 

Nic_dlat_nebudu2

 

___________________________________________

OS Nymburce

JUDr. Eva Holasová

 

K č.j. Spr. 1950/2010

 

Vážená paní,

Váš dopis ze dne 21.12. 2010 chápeme jako Vaše konečné vyjádření, že na svou funkci státní správy soudu rezignujete, že nic dělat nebudete a nechcete a že vyšetřovat trestnou činnost soudců na Vašem soudě je Vám nemilé, a proto to dělat ani nebudete. Čili že peníze za výkon funkce předsedy soudu berete za nic.

Tento Váš dopis, stejně jako ten předchozí, neobsahuje jediný argument, který by podezření z korupce u soudce Steinmetze vyvracel, naopak je – krok po kroku - potvrzuje.

Pokud by se kdykoliv později prokázalo, že ke korupci skutečně došlo, nemůžete už tvrdit, že jste o tom nevěděla nebo vědět nemohla, naopak, je mimo jakoukoliv pochybnost, že jste udělala všechno pro to, aby nebyla nikdy vyšetřena. Což je totéž jako přiznání, že k ní skutečně došlo (a pravděpodobně dochází i nadále), nejspíš dokonce i k tomu, že na ní nesete i svůj osobní podíl.

Vaše dopisy navíc považujeme za vyjádření Vaší jak hlouposti, tak i totální neschopnosti v praxi, za důkaz, že na funkci, kterou – patrně omylem – v současnosti zastáváte, jste nikdy neměla ani ty nejmenší předpoklady. Což ostatně tvrdíme – zjevně odůvodněně – několik let, a není divu, že pod tak neschopnou osobou trestná činnost soudců jedině kvete.

Pokud se ptáte na důkazy, tak jsem Vám je jasně označil a současně požádal o provedení dalších, které jsem rovněž jasně označil. Kdybych je mohl provést sám, tak bych to dávno udělal, nicméně není na mně, abych všechno dělal – zadarmo – za Vás. Skutečnost, že Vy svoje povinnosti hodláte sabotovat ale samozřejmě vyšetření trestné činnosti na Vašem soudě nijak nemůže bránit, opět – spíše naopak.

Mimochodem, jaké tak důkazy byste asi představovala, že bych Vám měl předložit ? Že Vám předložím video, jak si Steinmetz přebírá od právníka odsouzeného 30 tisíc ? Pokud vím, takové video jsme předložili v případě exekutora Pospíchala – tedy loupežné přepadení v přímém přenosu – a stejně se nic nestalo, za což Vy samozřejmě nesete plnou odpovědnost, byť spolu s tou hloupou a nadutou husou Pinkasovou (v čemž si ostatně nemáte co vyčítat).

Pokud vím, tak jediná aktivita, kterou jste kdy sama od sebe vyvinula, směřovala k mému potrestání za to, že jsem se nehodlal nechat šikanovat evidentním kreténem Nápravníkem v procesu, o kterém se – jak jinak – dodatečně ukázalo, že se vůbec neměl konat, protože se žádný trestný čin nestal (což asi ani Nápravník, ani Vy nejste schopni pochopit dodnes).

Jen pro Vaši informaci : Další postup bude ten, že případ předložíme krajskému soudu a budeme chtít totéž, co jsme chtěli po Vás – tedy ověření pohybů na účtech odsouzených a jejich blízkých a přezkoumání obou případů, zda v nich existovaly důvody k tomu, aby byl odsouzený na půlku propuštěn – což podle našich informací neexistovaly.

Pokud to neudělá krajský soud, budeme to chtít po MSP, a následně pak po ústavně-právním výboru parlamentu, který k tomu svoje pravomoci má.

Vy jste ovšem jako naprosto nepoužitelná osoba, která je zadarmo drahá a ve své funkci dávno nemá co dělat, rozhodně nezklamala. Stejně, jako nikdy předtím.

S pozdravem

Za sdružení K 213 :

 

Ing. Jiří Fiala

předseda

_______________________________________

Bez přihlášení nemůžete vkládat příspěvky.