Horák "přešetřil" stížnost

O tupém komunistickém pinglovi, který v současnosti "vede", ačkoliv podle prověrek nikdy neměl,  ruzyňskou věznici, jsme už psali několikráte.

Tentokráte nám sám posloužil nádherným důkazem jak o stupni své blbosti, tak i o stupni  bordelu, který na Ruzyni panuje. Neboť ryba smrdí samozřejmě od hlavy.

ruzne

Ruzyňská věznice - symbol zvůle a blbosti současné justice.

 

 

Tak tohle u nás vede věznici!

_________________________________

Vazební věznice Ruzyně

plk. Ivan Horák, ředitel

VS 40/2010-01/St/104

Ivane, Ivane,

 Tys to zase přešetřil !! Raději příště už nic „nepřešetřuj“, rovnou to předej někomu, kdo má všech pět pohromadě a nezdržuj všechny zúčastněné.

Kdybychom věděli, že to dají „vyřídit“ zase tobě, tak bychom tam rovnou napsali : Nepatří do rukou evidentním debilům, škoda ztráty času a energie !!

Vždyť, ty šmudlo, ani nevíš, koho do té věznice pustili, a koho ne !!

Když pominu, že kolegu Štefka jsi přejmenoval na Štefku, tak mu píšeš, že to, že ho tam nepustili, je naprosto v pořádku – jenže oni ho tam pustili !! To je sranda, viď ?!! A to asi bude taky v pořádku, že ?

Jednoho tam pustili, druhého – za těchže podmínek – ne. Z toho se, ty blbe, těžko vylžeš, protože buďto pochybili, když tam jednoho pustili, anebo tehdy, když tam jednoho nepustili.

Protože nemáme zase tolik času, abychom ho ztráceli s kdejakým magorem, dospěli jsme (oba) k názoru, že bude lepší, když se o tom pobavíme u soudu, uvidíme, jak ti půjde svědčit tam.

Nebudeme už na nic čekat, podáme žalobu na MSP o náhradu škody, a tebe, ty debile, tam necháme předvolat jako korunního svědka – abys konečně dostal příležitost veřejnosti vysvětlit, jaké zajímavé a nevšední poměry na Ruzyni panují.

Takže na viděnou u soudu ve Francouzské !!

Za oba

Ing Jiří Fiala

 V Košíku, na Tři krále (to je, ty vole, šestýho ledna) 2011

____________________________________

Dobrý večer,
opravdu jsem se pobavil při čtení nového článku: " Horák "přešetřil" stížnost
Zejména Vaše odpoveď na jeho "přešetření" je mimořádně zábavná.
Mimo to musím souhlasit s názorem Vašeho sdružení, že:  "osobní účast na soudech je mnohdy daleko lepším divadlem než návštěva "Národního",  a přitom není nijak zpoplatněna.  Tuto informaci však raději uchovejte v tajnosti, nebo za chvíli už nebudou místa k sezení.  Ostatně soud pana Sněhoty toho byl výborným příkladem.
S pozdravem a přáním mnoha úspěchů v tomto roce se loučí. V.
_____________________________________
Jirko, jak dlouho s těmito panáky přicházíš do styku? A stále se divíš jako Neználek! Pokud si někdo nechá říkat vrchní rada, je to jako v tom prvorepublikovým filmu: zajisté souhlasíte paní vrchní radová... Olda Mezl
_____________________________________
Tak mi to nějak nejde do hlavy, když existuje vrchní rada, logicky mne napadá že existuje i dolní rada? Nebo alespoň rada, ale na toho jsem ještě nenarazil. Jirko, Ty jsi tam již víceméně jako ( nyní bezdomovec ) doma, můžeš mi to nějak vobesvětlit ? Olda Mezl
_____________________________________
No, to jsi, Oldo, na špatné adrese. Já jsem ho tím "vrchním radou" nejmenoval. Ani dolním, ani žádným jiným. To se budeš muset zeptat buzeranta Pospíšila, zač jmenoval Horáka "vrchním radou" a jestli má pod sebou taky nějaké dolní.
Podle vlastních zkušeností bych ale řekl, že je to především vrchní magor nade všechny a přes všechno : Napřed mě nechtěl pustit ven, teď mě zase nechce pustit dovnitř - no, chápeš tu logiku ? J.
_____________________________________
 
Na Ruzyni už ti dneska nenalejou
Milý Jirko, pokus se smířit s tím že jsi tam persona non grata, a do budoucna se budeš muset smířit s Bělušicemi. Je mi líto že ti nemohu podat příznivější zprávu, Olda Mezl.
_____________________________________
 
Díky, je příznivá dost. J.
_____________________________________

Bez přihlášení nemůžete vkládat příspěvky.