Společenská záruka sdružení K 213 zapůsobila jako bomba

razitkoA výsledek ? OBA OBVINĚNÍ BYLI Z VAZBY OKAMŽITĚ PROPUŠTĚNI !!!

Společenská záruka našeho sdružení, podaná v předvánočním čase Obvodnímu soudu pro Prahu 1 a směřovaná na převzetí záruky za chování "vylepovačů nálepek" Patrika Vondráka a Michaely Dupové,  kteří se doteď, a to již přes rok , nacházeli ve vazbě na Ruzyni, zapůsobila zjevně jako bomba - a soudkyně, JUDr. Věra Bártová, se z případu okamžitě vyloučila pro podjatost (což předtím opakovaně odmítala).

V usnesení, které vydala, přiznala svou komunistickou minulost a slova předsedy K 213 o tom, že pokud má sama extrémistickou minulost, nemůže tento případ soudit, na ni zjevně zapůsobila jako katalyzátor.

Obviněné z vazby IHNED propustila, i když na kauci,  ale vzhledem k tomu, jak případ vedla, výměnou soudce si nemohou pohoršit.

Navíc skutečnost, že o případ se zajímají nejen oficiální média, která o něm referují jedině dovoleným způsobem, ale také naše sdružení, zůstává v obecném povědomí a může směřovat jedině k nestrannosti budoucího procesu (který byl mimochodem z původně plánovaného data odročen na neurčito).

Usnesení OS pro Prahu 1 :

 

soud1

 

 

Předchozí společenskou záruku našeho sdružení naleznete na :

http://www.k213.cz/JOOMLA/index.php?option=com_content&view=article&id=290:vazba&catid=38:tiskove-prohlaeni-k213

____________________________________________

Zdravim,

stranky samotne jsou nejen potrebne, najdou se zde dulezite informace, rady i sdeleni, ktera mohou pomoci ostatnim, ale i nutne. Kdyz budu osobni, pri cteni, ale hlavne zamysleni se nad tim, jaka je v CR realna situace, a to prave ve vecech, kterym se stranky venuji, me spise jima hruza a des (nemyslim to nijak spatne, ale z vlastni zkusenosti vim, ze tomu tak je...). Obcas se pobavim, spise sebevzdelavam.

Klip-video? Vsechno ma dva uhly pohledu. Ano, z jedne strany "legrace" nad blbosti jednoho policajta, z druhe strany je to smutek. Na policejnich stanicich jsem tez neco zazil, bylo by to hodne kilometru pasky. Ale to uz jste take psal, ryba smrdi od hlavy.

Spise domaci justice, to je cerna dira, ale to uz jste nekde psal, ze je to zavaznejsi nez myslim OSPODy atd. Nebudu se opakovat. Precetl jsem si Usneseni JUDr. Bartove a veta "Nicmene se nedomniva (mysleno byvale clenstvi v KSC), ze by tato etapa jejiho zivota mela byt spojovana s jejimi moralnimi, etickymi a odbornymi hodnotami". - no k tomu neni co rici, da se to tesat to kamene, pripisovat do prirucek pro studenty prava nebo toto cele Usneseni davat jako prilohu k Ustave CR - mozna to by mohl byt ten ironicky vtipek.  PN

____________________________________

Jiříku, přeji do nového roku hodně štěstí a zdraví Tobě i ostatním! Ostatní si už musíme vybojovat. Byl jsem velmi potěšen, že společenská záruka K213 byla přijata a ti dva "vylepovači" protuštěni. Již dvacet let tvrdím, že bolševik nemůže a NESMÍ  posuzovat  chování druhých v demokratické společnosti. Důvod je jednoduchý. Ten kdo nedokáže posoudit své základní morální hodnoty a z vypočítavosti vstoupil do KSČ či k fašistům, může pracovat v bance, péci rohlíky, plombovat zuby nebo zametat chodníky. NESMÍ ovšem pracovat tam, kde musí být na prvním místě morálka a etika vlastního chování v zájmu společnosti. Ten člověk prokazatelně selhal a svůj vlasní rozum a chování propůjčil zjevně totalitním praktikám. Není pak žádná záruka, že při první příležitosti se v něm probudí opět nejnižší patologické lidské pudy a půjde z vypočítavosti demokraticky smýšlejícím lidem opět po krku. Některé rozsudky současné lůzy v talárech tento můj trvalý názor jen potvrzují.
Také v roce 2011 můžeš počítat s pomocí a podporou. Bestie mohou vítězit v jednotlivých bitvách, válku ovšem vyhrát nedokáží a na smetišti dějin stejně skončí! Byť s důchodem bývalého soudce či státního zástupce. Pravda chce totiž čas
JK

____________________________________

Poslední informace ze stránek jasně dokumentují, že takových zločinných soudkyń je tam stále dost.
Jak chudinka doslova pláče, jak jí nechápavá veřejnost ubližuje, ona přeci nikdy netajila svoje záslužné členství v KSČ.
I kámen by se ustrnul nad tou spravedlivou a zneuznanou ochránkyni spravedlnosti. Potvora má jistotu, ona takové negativní důsledky svých zločinů nepocítí.
Svůj jasně ryzí charakter prokazuje tou roční vazbou!

Škoda, že se to DSSS neispirovalo Tvým nápadem a příkladem. Jejich celá členská základna mohla
už dávno podobně polepit Prahu těmi samolepkami.  Když příznivce vyloučili a nepřipustili na soudní jednání, tak by se tam dostali aspoń jak spoluobžalovaní. To by znamenalo kolaps té zločinné justice.

Jirko, správně to hodnotíš, že letošní rok byl jistým způsobem "přelomový" a následující bude opět,  dokonce možná  završí určitou etapu.


S pozdravem

Aleš

______________________________________

Hm, netajila členství ? Tak si přečti to naše podání z 20.12.!! Zásadně se vyhýbala odpovědi, jestli byla nebo nebyla členkou KSČ !! Šináglovi vyhrožovala, že ho nechá vyvést, když se na to zeptal, na Pecinův písemný dotaz neodpověděla rovněž. A teď bude tvrdit, že to nikdy netajila !! To je právě ta komunistická dialektika. Lidově se tomu odedávna říká jednodušejc - lhaní. Právě proto nemůže soudit !! A už vůbec ne údajné extremisty (snad ještě nějakého zlodějíčka nebo feťáka, ale i ten má právo na řádného a spravedlivého soudce !!) J.

_______________________________________

Z dalších ohlasů :

Tomáš Pecina :

"Některé nápady Ing. Fialy jsou geniální: kupř. obvinit soud, že nařídil
jednání záměrně na 18. 8., což je datum vyjadřující sympathie k nacismu
(18 = Adolf Hitler, 88 = Heil Hitler!), to prostě nemá chybu!"

http://paragraphos.pecina.cz/2010/12/soudkyne-vondraka-dupove-se-prohlasila.html

_________________________________________

Jiří, to je bomba, to byla trefa do černého, gratuluji.

L.

_________________________________________

Vidím jak jsou Ti kluci, a tím myslím jak Tvé, tak mého, poškození. Co mě štve, že ti, co to způsobili, jsou zatím u moci. Včetně Bořka a Sváčka. Všiml sis toho, jak východočeské soudy nechtějí informovat o členství v partaji? Já to odhaduji na 80 procent a všichni předsedové soudů, včetně Bořka. Jeho otec byl snad velkým rudým na okrese Rychnov n.K.. Ovšem jak to ověřit?
Jirko, užij si poslební zbytky roku a přeji Ti v roce 2011 opravdu vše nejlepší a Sváčka v Bohnicích. Patří tam za svůj příspěvek právnímu státu :-))))
JK

_________________________________________

Bez přihlášení nemůžete vkládat příspěvky.