Feminismus neskrývá, že je namířen proti tradiční rodině

feministkaFeminismus neskrývá, že je namířen proti tradiční rodině.

alt

Nápor feministické ideologie pseudointelektálek, také na blogu.idnes.cz a nejen tam samozřejmě, které o sobě tvrdí, že jsou bojovnice za rovné příležitosti a práva žen, stojí na dvou hliněných nohou popření 1) sociální hodnoty tradiční ženy v domácnosti a 2) odmítnutí obvyklé role otce v rodině.

Betty Friedman definuje život manželky za život parasita, který je vydán na milost a nemilost domácímu násilí namířené proti matce a dětem.{1}

Eva Hauserová nás poučuje,{2} že feminismus je přece ženskou záležitostí a vede k tomu, aby ženské vzaly věci do svých rukou, a potom zavládne mír a spravedlnost.

Flo Kennedy zjistila, že vdané ženy své tělo prodávají při vstupu do manželství, jsou tyranizované, utlačované, ponižované a zneužívané, zlým, arogantním, despotickým, brutálním mužem a nemohou si vlastní tělo vzít zpět.

Olga Sommerová muže vnímá jako bytosti, které de facto ženy obtěžují, ztěžují ženám život, a pobývání žen ve světě by bylo bez mužů plné harmonie, lásky a něžných tónů.{3}

Gloria Steinem manželství označila za prostituci, ke které je nebohá manželka nucena úchylným manželem.{4}

Jiřina Šiklová nám objasňuje, jak feminismus pojímá ona sama,  jako rovnost mezi pohlavími a jako prostředek vyrovnání mužského a ženského podílu při vytváření našeho světa a jeho struktur.{5}

Ale všechny feministky neopomenou důrazně od svých bývalých manželů, odvržených otců, aby dodržovali vyživovací povinnost a ještě navíc od jiných hnusných a zlých chlapů přes daňový systém pobírat příspěvky na dítě, rodičovský příspěvek, nebo žádat příspěvek na výživu rozvedené matky, příspěvek svobodné matce… Nebo snad feministické autorky, bojovnice za práva žen děti zplozené ohavnou činností s brutálně agresivním mužem vychovala bez pomoci chlapa, ať bývalého manžela nebo jiného?

Feministky si pravidelně stěžují, že je muži nemilují, neuctívají, neochraňují a nezaopatřují, n e v y ž i v u j í jako „svou“ ženu, ale zneuctívají, zneužívají, prostopášně deklasují, není to dokonalý protimluv feminismu, jeho dokonalý opak-patriarchát? Ale nelogičnost je ženám snad přirozená, že?

A to je dnešní problém společnosti: Daňový poplatník-muž také financuje ženské instituce založené s úmyslem dehonestovat a diskriminovat muže.{6}

1 Matky jsou zodpovědné za domácí násilí mnohem více než otcové (cit. dle Gelles a Straus in Hausman, 1998).

2 „Téměř není nikdo ochoten o otázkách kolem ženské role ve společnosti, ženských práv a rovných příležitostí uvažovat a diskutovat vážně a věcně. “ Tak se tedy tohoto ujala ona sama. A uvádí nás do obrazu, „že takzvaný „přirozený řád věcí“ funguje se značným skřípáním a poruchami, mnohdy bolestně.“ (cit. dle Hauserová, 2004).

3 Ukázka písemného projevu paní Sommerové ale mluví beze sporu za všechny mé argumenty, cituji: „Představuju si redaktory…, jako úchylné šmíráky, pubertálně si prohlížející škvírou plovárenské kabinky nahou paní učitelku… Představuju si statisíce českých žen, které touží spatřit, jakou nádheru skrývá vrcholný politik XY ve svých gatích… Vyzývám české ženy včetně političek - začněme se bránit mediálnímu pohlavnímu zneužívání.“ (cit. dle Sommerová, 2001)

4 S aspektem na sociální podřazenost ženy.

5 To znamená, nahradit dominanci ''mužského principu'' při řízení světa nad principem ženským systémem, v němž by se mužská orientace na svět jako fungování věcí a ženský pohled na svět jako sociální pole, v němž se vytvářejí lidské vztahy jako primární podmínka lidské existence vzájemně doplňovaly a - korigovaly. (cit. dle Wagnerová, 2003).

6 Za všechny jmenuji, „La Strada, o.p.s“, nadace „Genderstudies“, L-klub LAMBDA, „Promluv“, Lambda Ostrava, Lambda Brno - Sapfo klub, Ucho Olomouc, proFem, o.p.s., …

Více už na :

http://blog2.idnes.cz/diskuse.asp?iddiskuse=A110101_170759_blogidnes

_________________________________

Bez přihlášení nemůžete vkládat příspěvky.