Političtí vězni odsoudili milost pro Polednovou

polednova... čímž se ztotožnili i s názorem vedení K 213. Slova Vladimíra Hučína o tom, že Václav Klaus ho zklamává od počátku svého prezidentského působení, jsou i našimi slovy. Přičemž máme za to, že tato tendence se stupňuje a zatímco ještě před pár lety Václav Klaus stál víceméně v offsidu, dnes už vysloveně škodí a přidal se k těm nejzpátečničtějším proudům, ztělesňovaných současnou ODS pod vedením dyslektického kariéristy,  křiváka a politického oportunisty Nečase.

Více už na :

http://zpravy.idnes.cz/politicke-vezne-pobourila-milost-pro-polednovou-vesecka-ci-stetina-ji-vitaji-1xz-/domaci.asp?c=A101222_143006_domaci_jw

_________________________________

 

Politické vězně pobouřila milost pro Polednovou. Vesecká či Štětina ji vítají

velikost textu:
22. prosince 2010  15:20
Prezident Václav Klaus udělením milosti bývalé prokurátorce Ludmile Brožové-Polednové, která ve vykonstruovaném procesu poslala na popraviště Miladu Horákovou, rozzlobil bývalé politické vězně a disidenty. Kritizovali ho Jiří Wolf, Vladimír Hučín či Petr Cibulka. Další osobnosti ale s udělením milosti souhlasí.

Zdroj: http://zpravy.idnes.cz/politicke-vezne-pobourila-milost-pro-polednovou-vesecka-ci-stetina-ji-vitaji-1xz-/domaci.asp?c=A101222_143006_domaci_jw

_________________________________________________

Milost pro Polednovou odsoudil i známý ustiční aktivista Tomáš Pecina.

http://paragraphos.pecina.cz/2010/12/milost.html

 

Tuto milost samozřejmě odsuzuje i naše sdružení jakožto rozhodnutí, které je v podstatě výsměchem obětem komunistické zvůle.

__________________________________________________

 

Bez přihlášení nemůžete vkládat příspěvky.