Tahle pakáž po dobrém nepůjde...

Mnozí se asi budou divit, ale tentokráte to není článek našeho pana předsedy, i když zvolený slovník by tomu možná napovídal.

tribunTentokráte se jedná o článek, převzatý z internetu, a to, s jakou nápadností se shoduje jeho závěr s tím, co K 213 šíří už několik let, svědčí o jediném -  a sice o míře předstihu, s jakou vedení K 213 odhadlo politickou situaci a její další směřování, neboť jestliže se tyto názory a tento slovník stávají - s odstupem několika let - masovými - o ničem jiném než o předstihu a předběhnutí doby zde nemůže být řeči.

Pokud jde o prezidenta Klause, tak ten se - zejména s druhým funkčním obdobím, kdy už mu o znovuzvolení nejde a jít nemusí - opravdu vybarvil. Konečně ve své pravé podobě - jako arogantní postkomunista a  agent Moskvy. Prý pravičák... Horší vtip jsme nikdy neslyšeli ...

 

Více na :

http://tribun.bloguje.cz/875812-cesky-bananovy-pasalik.php

_________________________________________

Občan se nemá starat, občan má držet hubu a krok, poslušně kývat a platit daně. Platit, ne se ptát, co se nimi děje. A hlavně nerušit, když slušní a odpovědní vládnou. To by v tom byl čert, abychom tu banánovou republiku v srdci Evropy nevybudovali. Ale co se divím, vždyť o banány šlo v Listopadu 1989 především, nebo ne?

Ba ne, tahle země nejenom že není pro slušné, ona je především zralá na další převrat. Ale tentokrát žádné rukavičky, žádný samet, protože tahle pakáž po dobrém nepůjde.

__________________________________________

Bez přihlášení nemůžete vkládat příspěvky.