Budeme vás napadat častěji

Včerejší akci našeho sružení na Gymnáziu Na Pražačce opět ukázala současný stav nemocné společnosti. S odstupem času se lépe vyhodnocuje nejen průběh celé akce, ale také ohlasy, které na ni přišly a její vnímání celou společností. Anebo - řekněme rovnou - pokusy o manipulaci tohoto vnímání.

Když o včerejším jednání v ředitelně gymnázia dodatečně přemýšlím, musím zdůraznit, že je rozhodně velmi dobře vidět lidi, kteří o nás a našich dětech rozhodují, z očí do očí, protože pak se vám mnohé stane rázem jasnější. To svinstvo, které denně na všech možných úřadech (a řekněme rovnou, hlavně na OSPOD a opatrovnických soudech) potkáváte, je samozřejmě výsledkem určitého pozadí, konkrétních lidí a jejich úrovně - a ti vám většinou zůstávají skryti. A pak se jenom divíte, jak je to možné. Do té doby než je právě vidíte z očí do očí.

Jako včera ta vedoucí odboru školského z magistrátu. Připomínala kolovrátek, nebo flašinet, co umí jen jednu písničku, tu ale mele s velkou vytrvalostí stále dokola. Odvolat ředitele nemůžete, protože to nepřipouští školský zákon. Na sdělení, že mezinárodní závazky státu, případně úmluvy, jsou rozhodně normami podstatně větší právní síly nežli školský zákon, odpovědět nedokázala, pouze si zavolala na magistrát jejich právničce a ta byla názoru, že ovolat ředitele nemůžeme - a my jsme zase byli názoru, že můžeme. Krom toho, jsme byli i názoru, že názor podnikové právničky je pro nás zcela irelevantní, protože o závaznosti právního výkladu může rozhodnout jedině soud, a dodejme rovnou, že v této věci, kterou obecné soudy nikdy neprojednávaly a trestní se jim v mých kauzách zdaleka vyhnuly - a raději tresty zrušily, než by řešily, zda bylo oprávněné použití článku 23, anebo nebylo  - by to nebyl nikdo menší než Ústavní soud, popřípadě soudy mezinárodní, kdo by se mohl k této problematice fundovaně vyjádřit. Takže mínění právničky z magistrátu můžeme považovat tak akorát za opožděný aprílový žertík úřednice, snažící se vyhnout řešení problému jeho přehlížením, zdánlivou volbou menšího zla, ve skutečnosti přivoláním zla daleko většího. Zla samozřejmě z jejího pohledu úřednice, která chce sedět v teple, pokud možno nic nedělat a dobře se mít.

K obrazu vedoucí odboru z magistrátu patřilo i to, že například odmítala převzít úřední dopis ( což při trestním síthání je tohle jednání posuzováno za vazební důvod), aby si hned vzápětí postěžovala, že jsme jí přece žádný dopis neadresovali, neboť byl adresován panu řediteli. Že jsme jí ho osobně předali a že si ho hodinu studovala, to asi za "dání na vědomí" napovažovala.

Svůj ryzí charakter osvědčila i v situaci, kdy zjevně už nevěděla, z které do které, na otázky pak už vůbec přestala odpovídat - a tuhle situaci se snažil evidentně přitroublý zástupce ředitele vyřešit tím, že vlezl do dveří místnosti, kde probíhalo jednání a začal se beze smyslu nahlas pochechtávat, načež jsem ho po marném upozornění, aby toho nechal , nerušil jednání a choval se přiměřené své funkci, a ne jako chovanec ústavu, vystrčil ze dveří a ty dveře zavřel.

Oba svorně - tedy vedoucí odboru i bývalý ředitel - začali ječet o napadení, které duševné  narušení a mentálně retardovaní  jedinci typu Hodiny rovnou přeměnili na pár facek a začali vydávat za hulvátství.

Nevím, kdo je v tomto kontextu větší hulvát, jestli ten, který nezvaně přišel narušovat probíhající jednání, anebo ten, kdo ho po marném upozornění vystrčil ze dveří, ale právě na interpretaci této zcela bezvýznamné epizodky je nejlépe vidět, kam kdo patří.

A k tomu charakteru paní Němocové z magistrátu bezesporu ilustrativně patří, že prý žádnou provokaci ve formě pochechtávání neviděla, ani neslyšela, ač tam běželo několik kamer a v místnosti sedělo několik svědků. Co by pak asi viděla a slyšela, pokud bych s ní byl v místnosti sám ?

Čímž se dostáváme k tomu, jakým způsobem o událostech kdo referoval.

A tady profil když ne společnosti, tedy zcela jistě současných médií vidíte nejlépe. Sami si posuďte, ze kterých médií jste se vůbec dozvěděli, o co šlo a co bylo podstatou věci.

Za vrchol novinářského idiotismu lze samozřejmě označit výplod Lidovek o tom, že "musela zasahovat policie", což je také rovnou kachna jako hrom, protože policie zasahovat nemusela a také nezasahovala, ač na místě po jistou dobu přítomna byla, pochopitelně na žádost ředitele školy, který měl strachy plné kalhoty a bez jejich přítomnosti se ani nepodíval z okna. Když mu řekli, že odcházejí, bylo to asi totéž, jako když matka nechává ječící děcko na dvě minuty před obchodem, a to se nemůže odtrhnout od jejích sukní a propadá naprosté hysterii.

A v dalších médiích - hledejte sami :

Kdo pravdivě informoval o tom, že škola po dobu šesti let - s tichým přihlížením magistrátu - otevřeně diskriminovala jednoho z rodičů, což na závěr vyvrcholilo právní stupiditou hodnou jedině bývalého ředitele Macka, totiž že na informace o dítěti má právo pouze rodič, který plní vyživovací povinnost.

A co jste se tak asi dočetli z těch ostatních ?

ČTK v tomto směru patří poděkování za to, že na naše pozvání reagovala, a především za to, že jako první, v době, kdy jsme ještě měli úplně jiné starosti, publikovala naše rozhodnutí o zbavení ředitele funkce. Pro příště bych ale dporučil vyslat někoho zkušenějšího než tuhle čajovou slečnu, která se vyděsila a utekla, sotva jsem právě zástupce ředitele vystrčil ze dveří, ač bych řekl, že pokud měla obavy z rvačky, správný movinář by právě tam měl zůstat a vytrvat, neboť čtenáře zcela jistě z celého jednání nic jiného více zajímat nebude.

Protože mi množství našich čtenářů zasílá odkazy na výtvory psychopata Hodiny s tím, že na to mám reagovat, jak mě pomlouvá, tak bych především jim řekl následující :

Sotva kdo může mít větší vztek než tento vyšinutý prorok poté, co celé páteční odpoledne ječí do megafonové trouby na Palackého náměstí, aby se mu podařilo shromáždit cca 10 lidí u stánku na svařák, což - logicky- nikoho, dokonce ani účastníky samotné, nemůže příliš zajímat nebo pozvednout, natož nadchnout, zatímco vedoucímu sdružení v tomto oboru se stačí projít ředitelnou, aby toho byly plné všechny noviny.

Takže ho, chudáčka, nechte, ať se vzteká, samozřejmě se dá pochopit, jak vnitřně pálí pocit poznané méněcennosti internetového bojovníka, který se na nic jiného než na prázdné domény,  které nikdy nedokáže ničím naplnit, přitroublé články a malůvky princezniček na hrášku nikdy nevzmůže - a pokud vás to rozčiluje, ignorujte ho, jako se psychopaté ve slušné společnosti ignorovali vždycky. Dokazuje tím jen, jak mu ten jeho páteční svařák zhořknul v poslední Minutě na jazyku, když na vlastní oči poznal rozdíl mezi K 213 a ostatními - vesměs fiktivními, internetovými "uskupeními".

Ostatním, a to jak našim členům, tak samozřejmě stávajícím mocenským strukturám, jsou pak adresována následující slova :

Buďto se právní jistoty a jejich vymahatelnost v této zemi stanou samozřejmostí, anebo se samozřejmostí stane užití článku 23 Listiny a postup podle něj.

Naše sdružení v tomto směru půjde i nadále přikladem.

Neboť to je konečně podstatou vyspělé a uvědomělé občanské společnosti, znající svoje práva a trvající na jejich plnění. A pokud to někdo považuje za "napadání"  - tak ano. Už nebudete napadat jenom vy nás (braním dětí, znemožňováním jejich výchovy, vytvářením umělých a ničím nepodložených dluhů, ustavičným a ustavičně smyšleným trestním  stíháním pořád dokola)  ale taky občas koupíte nějakou tu zpátky. Abyste si zvykali. Na to, že už nejsme poslušné stádo ovcí, na kterém lze i dříví štípat.

________________________________

Strašidelné GYMNÁZIUM NA PRAŽAČCE A JEŠTĚ STRAŠIDELNĚJŠÍ ŘEDITEL

Na konci klipu ředitel na Pražačce chodí jako upír a  přepadává
studenty . V ředitelně spí ve své rakvi a po nocích bloudí po
chodbách školy.

http://www.youtube.com/watch?v=GlgSI009ErE
(http://www.youtube.com/watch?v=GlgSI009ErE)

________________________________

Konečně se správně našel !! Snad mu to bude vyhovovat i do budoucna.

________________________________

Na gymnáziu na Pražačce vychovávají z mládeže zrůdičky

 

http://www.youtube.com/watch?v=p3Bl3VWdGb8&feature=related

________________________________

A ty mrtvolné výrazy opilých studentů, tomu říkám škola.

_________________________________

Na těch stránkách K 213 je hrozná tlačenice. Už by měly stránky vyjít knižně. J.

_________________________________

Bez přihlášení nemůžete vkládat příspěvky.