Dostane Vondruška také 22 let?

Jako tzv. žháři z Vítkova?

Nad touto otázkou se již zamýšlí Karel Kříž.

Více již na blogu:

http://kriz.blog.idnes.cz/c/161074/Dostane-komunisticky-bachar-Vondruska-take-alespon-22-let.html
___________________________________________

Dostane komunistický bachař Vondruška také alespoň 22 let?

alt

Toto soudní jednání, plánované na 19. listopadu, zřejmě přímým přenosem na ČT 24 neuvidíme, ačkoliv na lavici obžalovaných zasedne vyznavač hnutí směřujícího k potlačení lidských práv a svobod, brutální násilník v organizované zločinecké skupině, který se dle svědeckých výpovědí jeho obětí dopustil sadistických trestných činů dokonce opakovaně a dle svých vlastních slov je na ně navíc ještě hrdý, klasický produkt bolševické tyranie – Josef Vondruška.

 

Ve zdůvodnění rozsudku se žháři z Vítkova byla jako přitěžující okolnost vedoucí k mimořádnému trestu zmíněna jejich příslušnost k neonacistickým organizacím, doma schované obrázky s touto symbolikou, či dokonce i oblečení, ve kterém se jeden z obžalovaných dostavoval k soudnímu líčení. V podobně laděných procesech jinde pak byl odsouzen ke třem letům kriminálu zpěvák, který v textu písně použil cosi jako “vajt pouvr”, nebo nejnověji hrozí až osm let vylepovačům samolepek se zakázaným (v době svobody slova?) textem. Vše na základě jakýchsi elaborátů soudních znalců na extrémismus. Možná podobných expertů jako Jiří Kopečný z ministerstva na přiloženém videu.

 

Nevím, co vede některé lidi k obdivování nacistické Třetí říše a jejich představitelů. Snad pokus o vzdor stávajícímu přehnaně multikulturnímu establishmentu, který si o to svými aktivitami v podstatě říká, snad příslušnost ke skupině “drsných” chlápků, snad touha po jasně nalajnovaném sociálním státu fašistického typu. Zřejmě je to i Hitlerův pokus o konečné řešení cikánské a židovské otázky, což je pro normálního smrtelníka samozřejmě naprosto neakceptovatelné. Stejně tak by však měl být společností neakceptovatelný pokus komunistů o konečné řešení otázky vlastníků výrobních prostředků, sedláků, drobných živnostníků či třeba jen ideově nepřesvědčených proletářů, jehož představitelem je právě bachař Vondruška.

 

Kolik let tedy dostane soudruh bývalý poslanec za KSČM v Parlamentu ČR, který se na stránkách Haló novin dokonce svými činy vychloubá, neboť svým obuškem v břiše politických vězňů či jejich hlavou v záchodové míse nebo “obyčejným” mlácením bezmocných prý jen chránil společnost před takovými “parazity” jako jsou například Hučín, Wolf, Gruntorád a podobní “nepřátelé socialistického zřízení”, odpykávající si mnohaleté tresty v bolševickém žaláři z politických důvodů?

 

Ovšem s největší pravděpodobností jej bude soudit také bývalý příslušník zločinecké organizace s názvem KSČ. V soudcovských talárech jich máme po celé republice stále dostatek, takže ruka ruku umyje a pro nedostatek důkazů bude Josef Vondruška zproštěn i toho nejmírnějšího obvinění za své činy – porušení pravomocí veřejného činitele, natož aby byl souzen za pokus o vraždu jako mladící z Vítkovské kauzy. Stejně jako asi nebudou nikdy odsouzeni za pokus o vraždu demonstranti s rudými šátky se srpem a kladivem házející Molotovovy koktejly po policistech a demolující vše co jim přijde pod ruku, a už vůbec ne zpěváci bolševických revolučních písní na veřejných shromážděních, pochodující na 1. máje v průvodu pod vlajkou bývalého SSSR, správci internetových stránek českého Komsomolu či obdivovatelé masových vrahů Stalina a Gottwalda, sedící stále v našich zákonodárných sborech.

 

Věřím však, že jednou příjde den. Den, kdy se i tato společnost dokáže konečně podívat pravdě do očí a zatočí s komunistickými zmetky stejně jako to dokázalo Německo se svými nacisty pro druhé světové válce. Do té doby nám tento rudý hnisavý vřed bude stále užírat tělo i mysl. Snad se toho dožiju.

Bez přihlášení nemůžete vkládat příspěvky.