Webové stránky K 213 v novém!

Vážení čtenáři K 213,

vítejte na nových stránkách!

I když jsme si všichni asi zvykli na ty staré a tradiční, pokrok se nedá zastavit a my ho nechceme přehlížet. Nová forma stránek umožní mnohé změny k lepšímu, které na starých stránkách nebyly možné (diskuse, vyhledávání, nejčtenější články, registrace, kalendář akcí - značně modernizovaný,  atd.).   Věříme, že všechny tyto změny oceníte a postupně si je osvojíte.web

Možná bude chvíli trvat, než se všichni naučíme možnosti nových stránek využívat, ale společně se nám to zcela jistě brzy podaří. Krom toho, možná podobné systémy znáte už z jiných serverů, ani K 213 nechtělo zůstat pozadu.

Zájemci o diskusi se mohou postupně hlásit ( This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. Tato emailová adresa je chráněna před spamboty, abyste ji viděli, povolte JavaScript ) a budou dostávat přístupová hesla a kódy, pochopitelně, že s vědomím a souhlasem redakce.

Jak vidíte, myslíme na vás a snažíme se vám všemožně vycházet vstříc. Vaše zkušenosti a poznatky s novými stránkami budou i pro nás cenným poznáním, proto nám je neváhejte zasílat ( This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. Tato emailová adresa je chráněna před spamboty, abyste ji viděli, povolte JavaScript ).

Je tomu skoro na den přesně 6 let, co začaly fungovat stránky původní a celkem bylo publikováno 2618 článků. Nyní tedy stránky v nové podobě.

Symbolizují nejen rozvoj techniky, ale i rozvoj celého sdružení, které se rovněž posouvá - postupně, pravidelně a jistě - na novou, vyšší úroveň.

Věříme, že i přechod na nový typ stránek je toho nezvratným dokladem.

O staré stránky ale nepřijdete, budou i nadále sloužit jako archiv.

Ať se vám nové stránky  líbí, ať se vám s nimi dobře a snadno pracuje a ať jste na nich brzy zase jako doma - to vám všem přeje

redakce K 213.

________________________________

Zdravím,
Ty nové stránky jsou bezva. Je to pokrok.  I když jsem je viděl již před pár týdny ve zkušební verzi, nyní když je to kompletně hotové je to bomba.
Velká pochvala !!! Vladimír
_______________________________
nové stránky
 
Dobrý den.

Nechci hodnotít (zatím), ale jistě to bude fajn.

Jen upozorňuji na nesprávné Vaše telefonní č. v kontaktech

A mám dotaz, jak se přihlásit, jak získat heslo, resp. jak vytvořit účet. to jsem nikde nevyčetl.

Zdraví

VV
_________________________________
Ahoj Jirko,

nové provedení stránek je opravdu výborné. Bylo to dnes poránu milé překvapení.

Aleš
_________________________________
To mě překvapilo,  K213, teď vypadají jako New York Times. Noviny do celého světa. Jirka
_________________________________

Bez přihlášení nemůžete vkládat příspěvky.