Kratochvíl se rozepsal

a ani se příliš netajil tím, jak mu pan Fiala leží v žaludku. A to navzdory tomu, že s ním dosud žádný osobní konflikt neměl.

Na záplavu stížností ohledně neuskutečněného jednání ve věci údajného sexuálního zneužívání nezletilé dcery družkou otce konečně začaly chodit ze soudu pro Prahu 2 odpovědi.

Mají jedno společné - jméno pana Fialy skloňují ve všech pádech, je obsaženo prakticky v každé druhé větě. A to navzdory tomu, že na soudě pro Prahu 2 zatím pan Fiala neměl dosud žádný otevřený konflikt s vedením tohoto soudu a dokonce až do onoho neuskutečmněného jednání ani osobně neznal soudkyni JUDr. Zuzanu Šmídovou, takže když vedení soudu v současnosti otevřeně přiznává, že tahle soudkyně zahájila jednání o 1/4 hodiny později, protože musela zajistit přítomnost justiční stráže (rozuměj : včetně posil z jiných soudů, protože jinak místní justiční stráž je přítomna trvale a není nutno její účast jakkoliv zajišťovat, natož 1/4 hodiny, zato se dá za 1/4 hodiny poměrně bezpečně dojet z městského soudu na soud pro Prahu 2), tak to svědčí o jediném : Zatímco pan Fiala osobně nezná všedhny soudkyně všech soudů, ony jeho ano, a to minimálně v Praze,  a je tudíž na místě se ptát, zda se tak děje ze školení pořádaných na soudech, kde je s existencí a činností K 213 seznamováno kompletní osazenstvo všech soudů jakožto s "třídním nepřítelem č. 1", či odkud vlastně by ho měly znát .

 

kratochvil


Předseda soudu pro Prahu 2 JUDr. Ivan Kratochvíl.
Už samotná existence pana Fialy mu leží natolik v žaludku, že je schopen na toto téma posat spontánně tuny papíru.




http://k213.files.wordpress.com/2010/11/p24230.jpeg

_______________________________________


http://k213.files.wordpress.com/2010/11/p24231.jpeg

_________________________________


http://k213.files.wordpress.com/2010/11/p24232_1.jpeg

http://k213.files.wordpress.com/2010/11/p24232_2.jpeg
___________________________________________________

ZELENÝM NAHORU - vtip dne

Jde houbař po lese a zaslechne hlas.
Zeleným nahoru, zeleným nahoru...
Jde po hlase, dojde k pasece, kde stojí hajný a stále opakuje:  zeleným nahoru., zeleným nahoru...
Houbař se ho ptá."Člověče, nezbláznil jste se?
Ale kdepak, já tu mám na starost brigádu policajtů.
Vysazují stromky.
___________________________________________________

POHÁDKA NA DOBROU NOC

Žil byl hodný dědeček. Měl tři syny. Nejstarší neudělal nikomu nic dobrého, prostřední lhal, podváděl a kradl. A ten třetí - ten byl také policajtem.


__________________________

Bez přihlášení nemůžete vkládat příspěvky.